panpeggy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2010 Καλησπέρα σαςΕχω την μητρικη abit ix38 quadgt με μια 4870x2 που εκανα αμαν και πως να την κανω να δουλεψει.Και σκεφτομαι να παω σε μια radeon 5970. Πιστευετε οτι θα την δει η μητρικη?Για bios δεν ξερω δεν μπορω να βρω ενα πολυ προσφατο, η abit εχει σταματησει να βγαζει πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 τι εννοείς ότι έκανες αμαν να την δεις?μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panpeggy Μάϊος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 τι εννοείς ότι έκανες αμαν να την δεις?μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? :magic:Στην αρχη οταν την εβαζα επανω δεν την εβλεπε και εκανε συνεχομενα μπιπ.Η καρτα επαιζε μονο στο pci-x 4x.Μετα απο αναβαθμιση bios επαιξε τελικα κανονικα.Τωρα με την 5970 δεν ειμαι σιγουρος...Εδω με την προηγουμενη και την ειδε με το ζορι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 εγω το ειχα παθει στην παλια μου μητρικη αβιτ αβ9 παρομοια κολπα εκανε μια την εβλεπε μια μαυρη οθονη μιλαμε για πολλα προβληματα σε μια ατι 4850 τελικα αλλαξα βιος στην καρτα, ειχα βαλει της αsus και ετσι την ειδε κανονικα ,δεν εφταιγε η μητρικη ,και δουλευει ακομα στο χωριο μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 το ενδεχόμενο να αλλάξεις μητρική να το σιγουρέψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
budragenio Μάϊος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 οι abit έχουν τα προβληματάκια τους με κάρτες γραφικών, καλύτερα νέο μ/β Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 Φιλε μου ειναι κριμα να εχεις την καλυτερη καρτα σε γερασμενο συστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoktothebone Μάϊος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Το θεμα ειναι μηπως υπαρχει και bottleneck.Σε τι αναλυση παιζεις?Ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου?Αν ειναι να αγορασεις μια καρτα που κοστιζει τοσα πολλα,εγω θα ελεγα να αλλαξεις και την μητρικη για να εισαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.