crio Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2010 Καλησπέρα στα αγαπητά μέλη του φόρουμ Σήμερα ήτανε μια πολύ όμορφη μέρα για μένα κυρίως γιατί επιτέλους έχω στα χέρια μου το πρώτο μου full Copper CPU POT φτιαγμένο με δικό μου σχέδιο. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και μια εικόνα ησούται με χίλιες λέξεις.. Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το CC-Pot Rev 1.0 (Δεν είναι καλά καθαρισμένο,lappαρσμένο) Η εξωτερική όψη του..... Τρύπα για το θερμοζεύγος.... Το εσωτερικό και το πάχος των τοιχωμάτων.......... Εδώ με φορεμένο το πλήρες του κουστουμάκι.... Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον JC_Denton για τις φωτογραφίες και τον Gorillakos για τα Tips.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Ωραίος! Περιμένουμε και τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Σε ποιό πρόγραμμα έκανες το σχέδιο crio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Σε ποιό πρόγραμμα έκανες το σχέδιο crio? ΜS Paint. Περιμενουμε αποτελεσματα και το pot σε τελικη και καλογυαλισμενη μορφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Hand paint χρησιμοποιώ και το AnDenMouToKaneisOpwsThelwTornatziThaSeSkisw v2.0.Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Σύντομα θα κάνω δοκιμές.Μόνο acetal μου λείπει να βρω ώστε να κάνω holddown + backplate.Ξέρει κανείς που πουλιέται πλην του ρέντα στο Πειραιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 18, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Updated με περισσότερες φωτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.