Jump to content

5870CF+480GTX γινεται?

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια καλησπερα,δυστηχως εχω να ασχοληθω αρκετο καιρο με τις καρτουλες μου,λογο δουλειας.Η απορια μου ειναι αν γινεται να βαλω 5870CF ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ 480 θα δουλεψει?Το εχει δοκιμασει κανεις?

γινεται σε windows 7 απο οτι ξερω.απλα η δευτερη θα ειναι αχρηστη.απλα θα μπορεις να συνδεσεις περισσοτερες οθονες.

παιδια καλησπερα,δυστηχως εχω να ασχοληθω αρκετο καιρο με τις καρτουλες μου,λογο δουλειας.Η απορια μου ειναι αν γινεται να βαλω 5870CF ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ 480 θα δουλεψει?Το εχει δοκιμασει κανεις?

Δουλεψει δε δουλεψει το setup ακυρο θα ειναι, forget about it που ελεγαν κ στην γνωστη επικη ταινια. :big_boss:

θεωρητικά πάντα.. με τους τελευταίους οδηγούς στα physx μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία ati κάρτα γραφικών και μία nvidia για physx.. για cf δεν το έχω ψάξει αλλά λίγο googling ίσως σου λύσει την απορία

αν θες να τις χρησιμοποιήσεις όλες μαζί για τα γραφικά , λογικά αυτό γίνεται με το hydra chip αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται με 3 κάρτες..

Μπορει.

Οσο για το PhysX, βαζεις αυτο και εισαι κομπλε.

Τωρα αν παιχτει θεμα περι Crossfire κλπ... dunno... μενει να το δοκιμασεις :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.