timos1416003210 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2010 Καλησπερα Πηρα στην κοπελα μου την ASUS MY CINEMA P7131H DUAL DVB-T/ANALOGUE HYBRID TUNER PCI απο εδω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045 Λιγο που την εψαξα στο νετ δεν βρηκα κανα φορα με σημαντικα προβληματα γι αυτο και την αγορασα. Η κοπελα μου ειχε μια τηλεοραση του 80 η οποια επιανε αρκετα καλα πολλα καναλια χωρις εξτρα ενισχυση , μονο με την κεραια της κετρικης εγκαταστασης αλλα μας χαιρετησε....... Εγκατεστησα την καρτα κανονικα, αλλα πιανει μονο 2 καναλια και αυτα χαλια.......:hm: σκεφτομαι να αγορασω εναν ενισχυτη αλλα πριν δωσω τσαμπα λεφτα μηπως ξερει κανεις κατι που ισως με βοηθησει?? Η καρτα πηγε σε υπολογιστη με xp και οι drivers και τα προγραματα ειναι τα παρελκομενα με την συσκευασια... :help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1:
PetrosD Μάϊος 9, 2010 #2 Μάϊος 9, 2010 Λογικά, αν πάρεις σήμα από την κεντρική εγκατάσταση, δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρόσεξε λίγο τη μπάντα συντονισμού της κάρτας. Ποια 2 κανάλια πιάνεις; Τα κρατικά (ΕΤ1 και ΝΕΤ); Αν ναι, τότε η κάρτα σου ψάχνει μόνο στη μπάντα συχνοτήτων VHF.Πρέπει να τη βάλεις να ψάξει στα UHF, που είναι όλα τα κανάλια.
timos1416003210 Μάϊος 10, 2010 Author #3 Μάϊος 10, 2010 Λογικά, αν πάρεις σήμα από την κεντρική εγκατάσταση, δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρόσεξε λίγο τη μπάντα συντονισμού της κάρτας. Ποια 2 κανάλια πιάνεις; Τα κρατικά (ΕΤ1 και ΝΕΤ); Αν ναι, τότε η κάρτα σου ψάχνει μόνο στη μπάντα συχνοτήτων VHF.Πρέπει να τη βάλεις να ψάξει στα UHF, που είναι όλα τα κανάλια.Η καρτα ειναι συνδεμενη στην κεντρικη εγκατασταση .Πιανει ΝΕΤ και ΣΚΑΙ οποτε ειναι και σε UHF λογικα......ευχαριστω για τον χρονο σου παντως.
Infotech Μάϊος 10, 2010 #4 Μάϊος 10, 2010 Δεν υπάρχει θέμα συντονισμού. Σίγουρα ψάχνει στα UHF. Δες τις ρυθμίσεις όσον αφορά το πρότυπο μετάδοσης. Για την Ελλάδα ισχύει το PAL-B (ή αν πρόκειται μόνο για UHF θα το δεις και PAL-G). Επίσης λάβε υπ' όψιν ότι ειδικά οι παλιές τηλεοράσεις είχαν πολύ καλύτερους δέκτες σε σχέση με τους δέκτες που έχουν οι σημερινές... πόσο μάλλον τα TVTuners για Η/Υ.
timos1416003210 Μάϊος 10, 2010 Author #5 Μάϊος 10, 2010 Δεν υπάρχει θέμα συντονισμού. Σίγουρα ψάχνει στα UHF. Δες τις ρυθμίσεις όσον αφορά το πρότυπο μετάδοσης. Για την Ελλάδα ισχύει το PAL-B (ή αν πρόκειται μόνο για UHF θα το δεις και PAL-G). Επίσης λάβε υπ' όψιν ότι ειδικά οι παλιές τηλεοράσεις είχαν πολύ καλύτερους δέκτες σε σχέση με τους δέκτες που έχουν οι σημερινές... πόσο μάλλον τα TVTuners για Η/Υ.Αν και ξεχασα να το αναφερω και ποιο πανω το εχω τσεκαρει και αυτο. Σε PAL-B δουλευει.......Τελικα οπως το κοβω δν το γλυτωνω το 20αρι θα παρω και ενυσχητη....και βλεπουμε...αλλιως μετα θα ξεσπασω στο eshop
shikari Μάϊος 24, 2010 #6 Μάϊος 24, 2010 κοιτα να δεις μημπως και φταιει η ''μπριζα τηλεορασης'' που δινεις σημα στην καρτα!!στο λεω γιατι την εχω πατησει και γω !χεχε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.