zyx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2004 λετε να υπαρξει καποιο προβλημα αν βαλω στην radeon as3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 δε νομίζω... μόνο αν το παρακάνεις και χυθεί πέρα από τα όρια του πυρήνα σε σημεία με έπαφές...πάντως εγώ για καλό και για κακό βάζω κεραμικ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιανουάριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 εγω as3 εβαλα,αλλα οπως εγραψε και ο Voudas καλυτερα κεραμικ που δεν ειναι ηλεκτροαγωγιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 εχετε δικιο απλα εχω μονο as3 και δεν μπορω να τρεχο να ψαχνω και να περνο κεραμικ. απλα δεν ηθελα να το κανω χωρις να ρωτησο και μετα να κλαιο καμια καρτουλα. θα ειμαι προσεκτικος. ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Εγω βαζω μια σταγονιτσα Ας3 στο κεντρο του πυρινα και γυρο γυρο Ceramic οποτε σκλυραινει η κεραμικη κλεινοντας μεσα την ασημενια.....΄) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 τελικα παιδια την εβαλα. αλλα με εκανε εντυποσει οτι δεν ειχε ασπρη παστα η καρτα. ηταν γκριζα. ολα δουλεουν οκ. θα την δοκιμασο και για ο/c να δω μπας και ανεβο καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.