daron Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2010 ..πως γίνεται μέσο ενός προγράμματος όπως το virtual DJ ας πούμε να ακούω από τα ηχεία το ένα τραγούδι και από τα ακουστικά το άλλο?για να κάνω και σωστές αλλαγές..sorry αν δεν είμαι πολύ κατατοπιστικός .. ευχαριστώ εκ των προτέρων:thank_you2::thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Μάϊος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 Αν και έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω υπάρχει σίγουρα σχετική επιλογή στα options του.Με δύο κάρτες ήχου γίνεται σίγουρα, με μία λογικά επίσης ναι αλλά δε ξέρω αν υποστηρίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 το Vdj εχει δυνατοτητα να κανεις monitoring στο επομενο τραγουδι που θες να παιξεις. ομως για να μπορει να γινει αυτο, πρεπει: Α) να εχει την ιδια δυνατοτητα και η καρτα ηχου του πισι σου ή Β) να εχεις 2 καρτες ηχου! αν εχεις 2 καρτες ηχου, πας στις ρυθμισεις του Vdj και κανεις το παρακατω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Μάϊος 10, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 οκ κατι καταλαβα παιδια..ομως θα κανω την δουλεια μου αν παρω μια καρτα ηχου για να βαλω τα ακουστικα και συνδεσω τα ηχεια στο pc (ενοω στην καρτα ηχου της μητρικης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Μάϊος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Μάϊος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 επειδη με ενδιαφερει και εμενα, αν παρω για δευτερη καρτα ακουστικων αυτη γίνεται δουλεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Μάϊος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 χωρις να μαι σιγουρος και με καθε επιφυλαξη υπαρχει περιπτωση να εκμεταλευεται τiς (τουλαχιστον) 5.1 καρτες ηχου και να βγαζει (πχ απο τα πισω ηχεια) to monitoring. φανταζομαι οτι κατι τετοιο ενοει και ο cabdik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Μάϊος 10, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 anarxοs και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να πάρω και πιστεύω άμα το ρυθμίσουμε από Vdj θα γίνει η δουλειά μας.. εγώ μάλλον θα αγοράσω αύριο.. ενημέρωσε με ή οποίος άλλος ξέρει ας ενημερώσει :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Μάϊος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Τελικα οπως φαινεται δεν χρειαζεται τιποτε. Εγω εχω μια creative x fi. Τα ηχεια πανω στην κυρια , τα ακουστικα πανω στην εξοδο για ηχεια της μητρικης. Οτι εδωσε ο cabdik και δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 10, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 χωρις να μαι σιγουρος και με καθε επιφυλαξη υπαρχει περιπτωση να εκμεταλευεται τiς (τουλαχιστον) 5.1 καρτες ηχου και να βγαζει (πχ απο τα πισω ηχεια) to monitoring. φανταζομαι οτι κατι τετοιο ενοει και ο cabdik. ισως το κανει ετσι, αλλα κι εγω δεν ειμαι σιγουρος! αλλα σιγουρα δεν το κανουν ολες οι καρτες!!! η δικη μου onboard, π.χ. δεν εχω δει να εχει τετοια δυνατοτητα! εχω αυτην http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=33268, μαζι με το Realtek ALC890 της μητρικης. εχω τα LOGI X540 5.1 πανω στην soundblaster και τα ακουστικα στο 890. δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης! anarxe, ετσι ακριβως εννοω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Μάϊος 12, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 ok παιδιά τακτοποιήθηκε το θέμα.. πείρα μια κάρτα ήχου και όλα εντάξει.. ευχαριστώ:victory: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Μάϊος 13, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Μεχρι τωρα ησουν με την καρτα της μητρικης; ή πηρες και δευτερη καρτα ηχου;Ποια πηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Μάϊος 13, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 πείρα 2η κάρτα ήχου.. από πλαίσιο μια με 7 ευρό.. τίποτα στην τιμή αλλά την δουλειά της την κάνει ! http://www.lostinmarket.gr/market/1122--/89184-cmp-sound-usb-12.htm# αυτή εδώ πείρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 13, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Εσωτερική έπρεπε να έπαιρνες τα usb τρώνε cpu δίχως λόγο.Εγω με 5.1 την onboard παίζω και ολα μια χαρα.Αν και χρειάζομαι επαγγελματική :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.