Jump to content

Laptop για gaming....

NightHawk

Recommended Posts

Γεια σας παιδες.Μετα απο μια μικρη ερευνα κατεληξα στο Sony Vaio VpC F11 - S1 E/B

(16,4" , full hd, intel core i7 1.,6 Ghz , 6gb ram ddr 3 ,Geforce GT 330M gpu)....

Aπλα θα ηθελα κα μια δευτερη γνωμη....Εχετε να προτεινετε τπτ καλυτερο σε επιδοσεις μεχρι 1,400e ????

Φιλαρακι σκεψου το καλυτερα πριν δωσεις τοσα λεφτα για λαπτοπ...αν εχεις τοσο πολυ αναγκη για φοριτοτητα τοτε οκ,αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα στραθερο πισι με τα ολα του που απλα τα σπαει ή ακομα περνεις πισι με 1000 ευρω που επισης τα σπαει και τα 400 που μενουν τα δινεις για λαπτοπ γενικης χρησης.To gaming σε οθονη λαπτοπ <17" ειναι κατι λιγοτερο του μετριου :rolleyes:

Φιλαρακι σκεψου το καλυτερα πριν δωσεις τοσα λεφτα για λαπτοπ...αν εχεις τοσο πολυ αναγκη για φοριτοτητα τοτε οκ,αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα στραθερο πισι με τα ολα του που απλα τα σπαει ή ακομα περνεις πισι με 1000 ευρω που επισης τα σπαει και τα 400 που μενουν τα δινεις για λαπτοπ γενικης χρησης.To gaming σε οθονη λαπτοπ <17" ειναι κατι λιγοτερο του μετριου :rolleyes:

δεν είναι άποψη αυτό... ο άνθρωπος δεν θέλει να πάρει desktop, και καλά κάνει.

NightHawk, εγω είχα για 1 μήνα (μετά μου το σπάσανε και εχω μπεί σε διαδικασίες...) το μικρότερο μοντέλο Sony Vaio VPC-F11M1E/H που έχει i5 2.40, HD οθόνη και την ίδια κάρτα γραφικών. Εγω δεν παίζω πολλά παιχνίδια, μόνο LineageII, κανα ραλάκι, και κανα ποδοσφαιράκι που κ πού. Ημουν απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιδόσεις (με SSD πετάει το μηχάνημα) όχι ομως και απο την ποιότητα κατασκευής. Το έχει ρίξει πολύ η Sony το επίπεδό της.

Αν κάτσεις κ ψάξεις για ενα καλό λάπτοπ σήμερα, θα δείς οτι... δεν υπάρχει κάτι που να στα δίνει όλα. Και δεν ζητάω τίποτα τρομακτικό... τελευταίας γενιάς επεξεργαστής (ι5-ι7), τελευταίας γενικάς κάρτα γραφικών, full HD οθόνη, και ποιότητα κατασκευής. Για μένα βασικό κριτήριο σε ενα λάπτοπ είναι η ανάλυση της οθόνης. Οτιδήποτε είναι μικρότερο του 1920*1080 είναι εκτός συζήτησης. Αρα που καταλήγουμε? Η σε αυτό που θές, ή σε αυτό που είχα-θα έχω πάλι.

δν ξερω αν εισαι απολυτα ευχαριστημενος παντως στο θεμα κατασκευης και ποιοτητας εχεισ ενα δικιο απο την μια πλευρα...το σασι ειναι τερμα πλαστικουρα, η κατω του πλευρα....το δικαιολογω μονο απο την αποψη του βαρους γτ το λαπτοπ πραγματιικα ειναι παναλαφρο!!!!επισης δν μ αρεσε καθολου το οτι δν εχει καν ρυθμιστη φωνης (multimedia εφαργομες ειναι μαστ με τετοια χαρακτηριστικα)....οσο για την καμερα απογοητευτικη σε σχεση με ενα acer που εχει την μιση του αξια....επισης με απογοητευσε το γεγονος των προεγκατεστοιμενων προγραμματων τησ sony....εκτος του οτι εκανα uninstall μια ωρα τα αχρηστα και βαρια θα ελεγα προγραμματα της, το λαπτοπ σερνεται λες και ειναι μηχανημα 6 μηνων (εχει ξαναφερθει και απο αλλο χρηστη στο φορουμ)...ακομα δν το δοκιμασα σε καποιο βαρυ παιχνιδι αλλα οταν δοκιμασω θα πω εντυπωσεις...

ΥΓ. Βασικα δν ξερω αν φταιει αυτο αλλα απο τοτε που εκανα κατι ενημερωσεις απο windows update(Windows 7)

o ie σερνεται...μηπως γνωριζει κανεις τι φταει και αν γινεται απεγκατασταση της ενημερωσης???

δν ξερω αν εισαι απολυτα ευχαριστημενος παντως στο θεμα κατασκευης και ποιοτητας εχεισ ενα δικιο απο την μια πλευρα...το σασι ειναι τερμα πλαστικουρα, η κατω του πλευρα....το δικαιολογω μονο απο την αποψη του βαρους γτ το λαπτοπ πραγματιικα ειναι παναλαφρο!!!!επισης δν μ αρεσε καθολου το οτι δν εχει καν ρυθμιστη φωνης (multimedia εφαργομες ειναι μαστ με τετοια χαρακτηριστικα)....οσο για την καμερα απογοητευτικη σε σχεση με ενα acer που εχει την μιση του αξια....επισης με απογοητευσε το γεγονος των προεγκατεστοιμενων προγραμματων τησ sony....εκτος του οτι εκανα uninstall μια ωρα τα αχρηστα και βαρια θα ελεγα προγραμματα της, το λαπτοπ σερνεται λες και ειναι μηχανημα 6 μηνων (εχει ξαναφερθει και απο αλλο χρηστη στο φορουμ)...ακομα δν το δοκιμασα σε καποιο βαρυ παιχνιδι αλλα οταν δοκιμασω θα πω εντυπωσεις...

ΥΓ. Βασικα δν ξερω αν φταιει αυτο αλλα απο τοτε που εκανα κατι ενημερωσεις απο windows update(Windows 7)

o ie σερνεται...μηπως γνωριζει κανεις τι φταει και αν γινεται απεγκατασταση της ενημερωσης???

το έχω γράψει και σε άλλο ποστ... Κάνε φορμάτ. Μόλις πάρεις το μηχανημα κ το ανοίξεις, κάνε τις διαδικασίες που σου ζητάει μέχρι να μπείς στα windows. Μετά τράβα τους drivers με ενα προγραμμα όπως το DriverMax (δωρεαν ειναι), κανε φορματ, πέρνα τα Ultimate, και μετα ξαναβάλε τους drivers με το DriverMax πάλι.

Θα έχεις ενα στημένο pc όπως θές χωρίς τις βλακείες της Sony και πολυ πιο γρήγορο.

To σασι όντως είναι πλαστηκούρα. Αλλα το πληκτρολόγιο γμει.

Αυτος ο ρυθμιστής φωνης τι είναι ?

το έχω γράψει και σε άλλο ποστ... Κάνε φορμάτ. Μόλις πάρεις το μηχανημα κ το ανοίξεις, κάνε τις διαδικασίες που σου ζητάει μέχρι να μπείς στα windows. Μετά τράβα τους drivers με ενα προγραμμα όπως το DriverMax (δωρεαν ειναι), κανε φορματ, πέρνα τα Ultimate, και μετα ξαναβάλε τους drivers με το DriverMax πάλι.

Θα έχεις ενα στημένο pc όπως θές χωρίς τις βλακείες της Sony και πολυ πιο γρήγορο.

To σασι όντως είναι πλαστηκούρα. Αλλα το πληκτρολόγιο γμει.

Αυτος ο ρυθμιστής φωνης τι είναι ?

Το πληκτρολογιο οντως ειναι μαματο...Ρυθμιστη φωνης εννοω ενα touch pad με + και - η εστω μια κλασικη ροδελα βρε αδερφε αλλα τπτ :(....Το θεμα ειναι οτι ανα αλλαξω windows δν σπαει η εγγυηση??? Αυτη η ρημαδα η εγγυηση..Δν το χω σε τπτ να καρφωσω εναν σκληρο στα 7200rpm αλλα μας βαζει στοπ.

παντως με την GT 330M σε 16,4" καθε αλλο παρα gaming θα ειναι..θα χεις προβλημα για το βαιο λεω

γνωμη μου..ψαξου για αλιενγουερ μ15χ σε ebay.co.uk μινιμουμ αυτο

επισης και το ASUS G73JH ειναι δυνατο..αλλα παει ψηλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.