diazz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2010 Συγκεκριμένα κολάι στο Splinter Cell: Conviction αλλά το ίδιο Κολίμα το κάνει και όταν απλά είμαι στην επιφάνεια εργασία μόλις μπαίνω μέσα στο game σε 2 μιν το η εικόνα παγώνει και ακούγετε και το κολίμα από τα ηχεία Τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 αν και δεν δινεις λεπτομερειες ,κοιτα για drivers γραφικων και ηχου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Μάϊος 8, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Eίναι αυθεντικό το παιχνίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 κανε αυτο που σου ειπε ο makio.και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και οι drivers της καρτας ηχου μου την καναν την δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Υστερα κοιτα για θερμοκρασιες με τα gpuz και coretemp Link to comment Share on other sites More sharing options...
diazz Μάϊος 8, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Eίναι αυθεντικό το παιχνίδι?oxiΥστερα κοιτα για θερμοκρασιες με τα gpuz και coretempotan tha exo anixto to game?αν και δεν δινεις λεπτομερειες ,κοιτα για drivers γραφικων και ηχου........Τα τελευταία είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Μη έχοντας αυθεντικό το παιχνίδι, συμβαίνουν τα κάτωθι: i) είναι δύσκολο να ζητήσεις βοήθεια στο thelab.gr διότι παραβιάζεις τους κανόνες του σχετικά με συζητήσεις που αφορούν μη αυθεντικό λογισμικό. ii) μπορεί τα προβλήματά σου να οφείλονται στο σπαστήρι. Από την στιγμή που δεν το έχεις αυθεντικό, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να προτείνουμε να τεστάρεις το σύστημά σου με διάφορα μετροπρογράμματα για σταθερότητα και να δοκιμάσεις διαφορετικούς οδηγούς για κάρτα γραφικών και ήχου.Το thread κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.