Jump to content

nVidia 285 GTX Need Cooler

VFXCode

Recommended Posts

Καλησπέρα

καινούργιος εδώ στο thelab. Ψάχνω για ένα καλό aftermarket cooler για την nVidia GTX285.

Βρήκα αυτό http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=251 και διάβασα πολύ καλά λόγια από τον φίλο μας τον γοογλη. Το θέμα είναι ότι τα μαγαζιά που αναφέρει στο Where to buy δεν την έχουν διαθέσιμη.

Μήπως ξέρετε που μπορώ να την βρώ ?? Ή να μου προτείνετε κάποια καλύτερη?

από το E-world μόνο εγώ, το οποίο συνεργάζεται με speedex.

Αν σου λέει για ένα προιόν "άμεσα διαθέσιμο" σε 2 μέρες είναι σπίτι σου.

Έχω παραγγείλει και προιόντα "διαθέσιμα σε 7-15 μέρες" και ήρθανε κοντά στις 7-10 μέρες.

Τελικά παράγγειλα την Accelero XTREME GTX Pro από το eworld μαζί με μια MX-3 (λίγο λιγότερα από 60Ε μαζί με μεταφορικά).

Η VF3000 φένεται καλή αλλά μου την δίνει και εμένα το FanMate το μικρό ενώ η Arctic Cooling μπένει στην θέση του "μαμά" ανεμηστήρα.Επίσης η Arctic έχει 3 fans ίδιων διαστάσεων άρα λογικά θα είναι λίγο πιο αθόρυβη από την Zalman για τις ίδιες θερμοκρασίες.

Υγ εγώ μπορώ να κάνω ένα review και να μπεί εκεί που μπένουν τα υπόλοιπα review του site σας?

φιλε μου εχω την 280 και θελω να ακουσω εντυπωσεις!

το μονιμο προβλημα που βλεπω και θελει πατεντα ειναι τα vrms.

Γλυκοκοιταω την ΜΚ13 prolimatech αλλα νομιζω και εκει τα ιδια θα ειναι...

vrms > 100 βαθμους :crazy:

Καλησπέρα.

Και αυτή έχει ένα μικρό πρόβλημα με τα VRMs. Όταν είχα το κουτί (Lian-Li με ανάποδα την μητρική) όπως το είχα πρίν ο αέρας που έβγενε από τα VRMs δεν απομακρυνόταν και έβγαζε κάπου στους 92 βαθμούς με κλειστό το πλαϊνό ενώ με ανοιχτό κάπου στους 70. Μετακίνησα τον πλαϊνό ανεμηστήρα που έχει το LianLi και τώρα παίζει στους 75 max.

Τα μέτρησα με InfraRed θερμόμετρο από κάτω από την πλακέτα. Έχω γράψει το μισό review που αναφέρω λίγο πιο πάνω αλλά πρέπει να βρώ χρόνο να το τελειώσω για να το ανεβάσω. Θα προσπαθήσω να το κάνω μέσα στο Σ/Κ

Καλησπέρα.

Και αυτή έχει ένα μικρό πρόβλημα με τα VRMs. Όταν είχα το κουτί (Lian-Li με ανάποδα την μητρική) όπως το είχα πρίν ο αέρας που έβγενε από τα VRMs δεν απομακρυνόταν και έβγαζε κάπου στους 92 βαθμούς με κλειστό το πλαϊνό ενώ με ανοιχτό κάπου στους 70. Μετακίνησα τον πλαϊνό ανεμηστήρα που έχει το LianLi και τώρα παίζει στους 75 max.

Τα μέτρησα με InfraRed θερμόμετρο από κάτω από την πλακέτα. Έχω γράψει το μισό review που αναφέρω λίγο πιο πάνω αλλά πρέπει να βρώ χρόνο να το τελειώσω για να το ανεβάσω. Θα προσπαθήσω να το κάνω μέσα στο Σ/Κ

οκ φιλε μου!

περιμενω με αγωνια! :hi:

φιλε μου εχω την 280 και θελω να ακουσω εντυπωσεις!

το μονιμο προβλημα που βλεπω και θελει πατεντα ειναι τα vrms.

Γλυκοκοιταω την ΜΚ13 prolimatech αλλα νομιζω και εκει τα ιδια θα ειναι...

vrms > 100 βαθμους :crazy:

Γιατί τρελένεσαι με τα VRM; Μπορείς να βάλεις απλά ψυκτράκια, μια χαρά κάνουν τη δουλεία τους. Το ίδιο έχω κάνει και στη 280 μου και με έναν 12άρη να τα φυσάει φτάνουν τους 55 βαθμούς σε load :)

Γιατί τρελένεσαι με τα VRM; Μπορείς να βάλεις απλά ψυκτράκια, μια χαρά κάνουν τη δουλεία τους. Το ίδιο έχω κάνει και στη 280 μου και με έναν 12άρη να τα φυσάει φτάνουν τους 55 βαθμούς σε load :)

και ποια ψυκτρα εχεις πανω??

Έχω block της Swiftech και επειδή δεν καλύπτει τα VRM, έκανα την "πατέντα". Θα σου ανεβάσω φωτό αργότερα αν θες :)

αμε!πολυ καλο να δω πως το χεις κανει!

απλα εγω εχω περιορισμο γιατι ειναι σε sli και θελω να μην πιανει και πολυ χωρο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.