Jump to content

Πληροφορίες σχετικά με κατάστημα η/υ

Spyrious

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να κάνω μια δική μου δουλεία :p ,σκέφτηκα να ανοίξω κατάστημα με η/υ (τι πρωτότυπο :pleasantry: ).Αν τα καταφέρω θα ασχοληθώ κυρίως με επισκευή,εγκατάσταση software.Αλλά έχω κάποιες απορίες :help: .Δεν έχω καμία ιδέα τι χρειάζεται για να ανοίξω ένα τέτοιο μαγαζί :hmm: .Τι άδεις θα χρειαστώ κλπ :blink: . θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν :clap: .Ευχαριστώ :T: .

Είχα τέτοιο κατάστημα και μπορώ να σε βοηθήσω αρκετά. Φυσικά το έκλεισα, όπως και έχουν κλείσει αρκετά τέτοια.

Πρώτα απ' όλα, πελατολόγιο έχεις;

Οι καιροί είναι δύσκολοι, και μία νέα επιχείρηση αποτελεί τεράστιο ρίσκο.

Για να μπορει να αντεξει ενα μαγαζι πληροφορικης πλεον πρεπει να διαφοροποιηθεί...

Πρεπει να εχει ενα σταθερο πελατολογιο για αρχη και ιδεες για εισροη νεων πελατων.

Ναι το σκέφτηκα ότι θα είναι δύσκολο μέσα στην κρίση.Πελατολόγιο δεν έχω,μέχρι τώρα έφτιαχνα pc φίλων.Όντως ρίσκο είναι.Δεν ξέρω.Όσοι δουλεύουν που έχουν μαγαζιά όχι αλυσίδας,μέσω γνωστών βολεύονται με δήμους και δημόσιες υπηρεσίες.Αλλά για να πω την αλήθεια ψάχνομαι και για άλλου είδους μαγαζιά.Ευχαριστώ πάντως.

Στην ίδια θέση ήμουν κι εγώ, αλλά είχα κι ένα μικρό πελατολόγιο, το οποίο μετά μεγάλωσα, αλλά πάλι δεν έφτανε. Θα σου πρότεινα κάτι άλλο να ασχοληθείς, πχ κάτι σχετικά με το φαΐ, δεν πεθαίνει ποτέ το άτιμο :p

αν πιστευεις οτι τα Ιωαννινα εχουν χωρο και για σενα ,τολμησε το

κατα την γνωμη μου η αγορα ειναι κορεσμενη οσο αφορα το hardware και μονη λυση ειναι το service - αρκει να εισαι ετοιμος να δωσεις λυσεις σε ολα!

απο φωτοτυπικο μχνμα μεχρι σερβερ

(δεν πιστευω να εχεις την εντυπωση οτι θα συντηρεις καταστημα πουλωντας εκτυπωτες και οθονες...)

φροντισε να εχεις αποθεματικο πισω γιατι ερχονται δυσκολες μερες

Έχετε δίκιο παιδιά.Πιστεύω όμως ότι ότι και να ανοίξω αυτήν την περίοδο θα είναι δύσκολο,αλλά θέλω να φύγω από την δουλειά που είμαι τώρα κάποια στιγμή.Τι να πω.

Το service δεν φερνει λεφτα ρε παιδια... Ουτε θα βγαζει τρελλα λεφτα απο την καθε πωληση που θα κανει πανω σε η/υ - hardware - περιφερειακα

Αν ασχοληθει σοβαρα με μηχανογραφηση τοτε κατι μπορει να πιασει, αλλα και παλι θελει εταιρια με προγραμματα που μπορουν να καλυψουν ολο το φασμα εμπορικων επιχειρησεων και να εχει και καλο ποσοστο απο την καθε πωληση που θα κανει.

Και δεν εννω να γινει dealer της singular logic η της epson οπου και απλα θα κανει συστασεις πελατων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.