hatzakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 Τωρα και λιγο καιρο ψαχνω το συγκεκριμενο blockhttp://www.koolance.com/product_archive/product_info.php?product_id=857ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να το βρω αλλα λεω ΑΝ ξερει καποιος απο εσας καπου που να μπορω να βρω 2 κομματια (καινουρια εννοειται)......απο οπου να ειναι Ελλαδα , εξωτερικο δεν με ενδιαφερει αρκει να τα βρω.Οποιαδηποτε βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη.Ευχαριστω!:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Τωρα και λιγο καιρο ψαχνω το συγκεκριμενο blockhttp://www.koolance.com/product_archive/product_info.php?product_id=857ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να το βρω αλλα λεω ΑΝ ξερει καποιος απο εσας καπου που να μπορω να βρω 2 κομματια (καινουρια εννοειται)......απο οπου να ειναι Ελλαδα , εξωτερικο δεν με ενδιαφερει αρκει να τα βρω.Οποιαδηποτε βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη.Ευχαριστω!:help1:στειλε ενα pm στον κοπριτη μηπως τους εχουν μεινει στο καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Εχουμε μιλησει αλλα απο οτι θυμαμαι μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Εχουμε μιλησει αλλα απο οτι θυμαμαι μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει κατι... κοιταξα μπας και βρω σε κανενα καταστημα του εξωτερικου αλλα δν καταφερα να βρω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 το ξερω ψαχνω και εγω παντου μεχρι και στην koolance εστειλα αλλα τπτ, εχει κανεις υποψη του πιο ειναι το καλυτερο blockaκι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 το ξερω ψαχνω και εγω παντου μεχρι και στην koolance εστειλα αλλα τπτ, εχει κανεις υποψη του πιο ειναι το καλυτερο blockaκι???για σενα το κοιτουσα το πρωι αλλα δεν βρηκα κατι ειμαι νεος στην υδροψυξη επομενως δν εχω γνωμη για να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Aντωνη δυστυχως το τελευταιο που ειχαμε στο μαγαζι απο koolance εφυγε την οπροηγουμενη εβδομαδαμπορεις ομως να δεις αρκετα μοντελα διαθεσιμα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 7, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Ευχαριστω Γιωργο, να υποθεσω οτι δεν θα ξαναφερετε αρα μπορεις να μ πεις ποιο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σου και αν μπορουμε να βρουμε 2 κομματια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Ευχαριστω Γιωργο, να υποθεσω οτι δεν θα ξαναφερετε αρα μπορεις να μ πεις ποιο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σου και αν μπορουμε να βρουμε 2 κομματια?δεν θυμαμαι να εχω δουλεψει αλλο block για single pcb GTX295 πλην αυτου της Koolance...οποτε δεν μπορω να ξερω εαν υπαρχει κατι καλυτεροαλλα για να ειμαι ειλικρινης, δεν πιστευω οτι θα εχουν τπτ τρελλες διαφορες.παρε κατι που να σε παιρνει οικονομικα και να ταιριαζει αισθητικα με το υπολοιπο setup σου(αναλογα με το τι ηδη εχεις πανω επιλεγεις μεταξυ acetal, nickel palted, copper, plexiglass κτλ)στο μαγαζι δεν νομιζω να ξαναερθει παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 7, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Μαλλον με νικελ θα δουλεψω αλλα νομιζω οτι στραβωσε η δουλεια γιατι ηθελα να βαλω το ψυγειο στη θεση του πισω fan του obsidian αλλα δεν θα χωρεσει για κανενα λογο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Μαλλον με νικελ θα δουλεψω αλλα νομιζω οτι στραβωσε η δουλεια γιατι ηθελα να βαλω το ψυγειο στη θεση του πισω fan του obsidian αλλα δεν θα χωρεσει για κανενα λογο....Χωράει, αρκεί να είναι λεπτό...κάτι τετοιο πχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάϊος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Μαλλον με νικελ θα δουλεψω αλλα νομιζω οτι στραβωσε η δουλεια γιατι ηθελα να βαλω το ψυγειο στη θεση του πισω fan του obsidian αλλα δεν θα χωρεσει για κανενα λογο....επίσης χωραει και κάτι τέτοιο, http://www.dangerden.com/store/black-ice-xtreme-radiator.html#tabs .δοκιμασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 7, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Εννοω δεν χωραει στο υψος.......εκει που ειναι τα ρακορ?που θα μπει ?nikpoth να υποθεσω οτι το εχεις στο δικο σου pc θα μπορουσες να μ στειλεις καμια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάϊος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us sorry για την ποιότητα.τώρα από κινητό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 8, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Ευχαριστω φιλε,απλα ναι οντως χωραει απλα στο δικο μου pc το 3πλο ψυγειο,η πλευρα με τα ρακορ ειναι απο εκει αλλα πιστευω οτι και παλι θα χωραει ετσι αναποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.