uNick Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 Θα ηθελα αν ειναι εύκολο ενα javascriptπου να βλεπει πιο browser εχεις και να σου στελνει ενα μηνυμα αντιστοιχα..Στην πραξη: Ανοιγω την ιστοσελιδα και μου βγαζει μηνυμα " O browser που έχετε δεν ειναι συμβατος με την σελιδα"Θελω να μην βγαζει το μηνυμα σε ολες τις εκδοσης του ΙΕ... το μηνυμα θα βγαινει μονο σε ολους τους αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 6, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Βρηκα αυτο που έψαχνα χαρη σε εναν πολυ καλο μου φυλο...Σας το παραθετω εδω...<HTML><HEAD><SCRIPT language="JavaScript"><!--var browserName=navigator.appName; if (browserName=="Microsoft Internet Explorer") { } else { alert("message"); }//--></SCRIPT></HEAD></HTML> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Browser Detection Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Αν είδες το σκριπτ που ηθελα αυτο που μου στελνεις εσυ ειναι το 1/4 αυτουνου που ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αυτό που σου έδωσα είναι 10 φορές αυτό που έχεις συν ένα if με alert Αν η απορία σου ήταν το if με το alert πάω πάσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 7, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Το προβλημα ηταν οτι δεν ηξερα πως θα επρεπε να βαλω το IF δηλαδη τι να γραψω στην ουσια.. τελος καλο ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.