Stallone Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κατεβάσω για να βλέπω τα έγγραφα κανονικά; Μου τα δείχνει έτσι Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 win ή linux? γλώσσα κειμένου? είναι η κωδικοποίηση των χαρακτήρων που φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Δεν κατάλαβα τι εννοείς.Συνήθως τα έγγραφα υπάρχει μια εφαρμογή που τα προβάλει. Στα windows π.χ. είναι η adobe reader. Στο linux δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Αν το λειτουργικό σου είναι linux δεν έχεις το Greek (ISO-8859-7). αν κατάλαβα καλά το αρχείο είναι mail δεν ξέρω αν το έχεις αποθήκευση, τεσπα, π.χ. στο gedit πατάς open και στο character coding προσθέτεις (add or remove στο drop down) Greek (ISO-8859-7) διαλέγεις αυτό που θές να ανοίξεις, αν είναι mozilla View-character coding-Greek (ISO-8859-7) μπορεί να είναι και άλλη κωδικοποίηση (western ξέρω γω..)Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εφαρμογής... για αυτό ζήτησα περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.