Jump to content

Λετε να δουλεψει???

mortisboy

Recommended Posts

Η εικονα τα λεει ολα ...ξαφνικα εκει που με δυσκολια καταφερα να πιασω 230fsb με τον παλιο μου 2400+ΑIUHB μυρισε κατι και τα φτυσε ...και τα 230fsb ηταν με wire mod στο socket με fsb200 και multi 10...ενω ειχε τα παντα απο επιλογες στο Bios Fsb 100-250 multi 5-20

vcore1.1-1.85 vmem 2.5-2.8 vchipset 1.5-1.7 ...σε καμια περιπτωση δεν εκανε post πανω απο τα 160fsb (μονο με το wire trick)Και να φανταστειτε οτι εχει official υποστηριξη για200fsb

Nα σημιωσω οτι το mobo το ειχα περιπου 10 μερες και δεν το πληρωσα...ηταν μια ευγενικη χορηγια της εταιρειας που δουλευω....σταθερα δουλεψε μεχρι 225χ10 για περιπου μια βδομαδα......απλα επιβεβαιωθηκε η αποψη μου.....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΙΟS(AOpen) :eek: τουλαχιστον για τα nforce...αλλα και για p4 δεν πανε πισω!!!!!!! (Ελπιζω να μην μου εχει καψει και το CPU :o ) ......αιωνια η μνημη του...........

post-73-1416070739,489_thumb.gif

Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις και 22:46]

Εμπρος ΟΛΟΙ μαζι ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΜΙIND over MATTER

I will XP333R crash test

(με τη μεθοδο του γονατου 25-12-03)

Πρέπει να πόνεσε και το γόνατο λίγο.

Σαν να την εχουν ποδοπατησει φαινεται...... Αλλα η εκτωνωση ειναι εγγυημενη αν σπασεις αυτο που "σου την εσπασε"!

:D ...το βρηκες ...με το που ειδα οτι ψοφησε τα ειχα παρει τοσο κρανιο που εβγαλα τα παντα απο πανω και εφυγε σαν φρισμπι στο χωλ ...να φανταστεις οι γατες μου απο τον θορυβο τα παιξαν ...και μετα τη αποτελιωσα ποδοπατωντας την .....αλλα τουλαχιστον ξεσπασα...;) γερη ομως οι πυκνωτες δεν εφευγαν με τιποτα λεμε...:whistling :D

Το ιδιο με το πληκτρολογιο σου το εχω κανει και εγω.Το αποτελεσμα προηλθε μετα απο κρουση του αντικειμενου πανω στα καγγελα του μπαλκονιου με απιστευτη μανια!XAXAXAXAXA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.