Daidalos Ιανουάριος 29, 2004 Author #21 Ιανουάριος 29, 2004 Κοιτα πως εγινε: -Καλημερα εχεται ψυγειο απο καλοριφερ ford transit 86-87?? -Οχι! -Μπορει να βρεθει με παραγγελια?? -Οχιιιιι! -Καλα ξερεται τουλαχιστον που μπορω να βρω? -Οχι ανθρωπε μου δεν εχουμε τετοιο πραγμα ενταξει? Γεια σας!(δηλαδη με εδιωξε ουσιαστικα !) και εφυγα γιατι πρωι πρωι δεν ηθελα να βρισω........ Απαραδεκτοι ομως!!!!
Vagouridis Ιανουάριος 29, 2004 #22 Ιανουάριος 29, 2004 Εκει που σου λενε οτι δεν εχουν πεστους δεν πειραζει εχω εγω ενα ιδιο με αυτο που σας λεω και ειναι ετοιμο προς χρηση , με την βαζελινη του με τα λιπαντικα ολα ετοιμο να το βαλετε στον .....Α για πες λιγο τηλ απο τον Αθανασοπουλο
scattered Ιούνιος 9, 2007 #24 Ιούνιος 9, 2007 νομίζω στον αθανασόπουλο πρέπει να πήγα, και η συζήτηση: -ένα ψυγείο απο καλοριφέρ αυτοκινήτου -τι μοντέλο? -δεν έχει σημασία, θέλω να είναι οπωσδήποτε εχει χάλκινες ή μπρούντζινες σωληνώσεις και όχι μικρό (εκεί φώναξε κάποιον και του είπε να πάει να βρει ένα heatercore (για συντομία) απο τζιπ με χαλκ.. μπουρου μπουρου) μετά απο ένα τεταρτάκι ο άλλος τύπος (ο κάποιος) εμφανίστηκε με ένα heatercore απο (μάλλον ford), όχι και φοβερά μεγάλο (19χ16 ο core), αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του (με ένα 25άρι ευρώ...) :D (πωπωωω τώρα είδα ότι είναι τόσο παλιό το thread............) (συγγνώμη για το αναίτιο ξε-θάψιμο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.