Daidalos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2004 Επειδή μετά από την μετάβαση μου στην dark side λέω να μεταβώ και στην wet side θέλω την βοήθεια σας στο εξής! Ποιο ακριβώς ψυγείο από ford transit πρέπει να πάρω? Ο eleven μου είπε μοντέλο 86-87 το ιμιτασιόν και όχι το original αλλά δεν θυμάται ποιας εταιρίας είναι το καλό. Πείτε μου και πόσο το έχετε βρει καινούργιο και από πού? Ακόμα ποιες είναι οι ακριβείς διαστάσεις του, τι διαμέτρου σωληνώσεις έχει και πως προσαρμόζω σε αυτές ½ σωλήνες? Και κάτι ακόμα, πως έχετε στηρίξει τους ανεμιστήρες πάνω του?(εκτος του the lab τροπου βεβαια! ) Βοηθήστε με να γίνω και εγώ νερουλάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2004 Με δεματακια τους εχω στηριξει. Αυτα τα πλαστικα με το κλιπ, ειναι πανευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2004 Ενδιαφερον αυτο που λες soki!Για τα αλλα που ρωταω ξερει κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2004 50 εχει εδω στην Πατρα απο τον Αθανασοπουλο (γωνια Αρεθα και Εθνικη οδου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2004 Unstoppable εισαι θεος!!! Με βγαζεις απο παρα πολυ ψαξιμο! Ξερεις τις διαστασεις του? Καλα πατρα εισαι και εσυ? Πρεπει να οργανωθουμε και να γνωριστουμε οι πατρινοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2004 Διαστασεις γυρω στα 15χ24 καθαρη επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 27, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2004 Μηπως ξερεις που μπορω να βρω και καμια hydor η eheim αντλια στην πατρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2004 Βασικα εχει ανοιξει ενα μεγαλο Petshop στην Νοταρα και μου φενεται φερνει και Eheim αλλα καλο ειναι να πας μια βολτα απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 27, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2004 Χιλα ευχαριστω μεγαλε! Θα παω να δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιανουάριος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 τι ακριβως ειναι τα δερματακια? και απο που ακριβως τα παιρνεις? κανουν σε ολα τα ψυγεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις και 15:50] τι ακριβως ειναι τα δερματακια? και απο που ακριβως τα παιρνεις? κανουν σε ολα τα ψυγεια? Oχι δερματακια αλλα δεματακια ειναι πλαστικα που εχουν μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 28, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Ρε παιδια ενοειται αυτα που οι ηλεκετρολογοι λενε γραβατες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Ιανουάριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Για την ακριβεια ονομαζονται ΔΕΜΑΤΙΚΑ ή Tie wraps !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 28, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Καλα το ειχα καταλαβει οτι λεγαμε για τις γραβατες(ties)! Ωραια την βρηκα την ακρη! Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 29, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Παιδια αφαντο το ψυγειο στην πατρα.... Δεν υπαρχει πουθενα.... Ειδικα στον Αθανασοπουλο που λεει ο unstoppable μονο που δεν με βρισανε!!!!!!!!!!!!!!! Βοηθεια πρεπει να βρω ψυγειο!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 29, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Μη σκας, αν σου στείλει κάποιος από θεσσαλονίκη..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 29, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 ΨΥΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΙΡΚΙΝΕΖΗΣ τηλ: 2310519687 Τους πήρα τηλέφωνο 13:15.... έτρεξα να βάλω τα λεφτά σε λογαριασμό.... και το απόγευμα 19:00 το είχα στα χέρια μου με ΚΤΕΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 29, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 και το πληρωσες και 60 + μεταφορικάDaidalos Αν θες μαζί με τα άλλα σου στέλνω και το ψυγείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 29, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Μεσα σε λιγοτεριο απο μια ωρα βρηκα 3 εναλλακτικες μεσα απο το φορουμ! Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!! Με σωσατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις και 12:30] .... Ειδικα στον Αθανασοπουλο που λεει ο unstoppable μονο που δεν με βρισανε!!!!!!!!!!!!!!! ( :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.