Jump to content

Προς κατόχους ψυγείου από ford transit και όχι μόνο!

Daidalos

Recommended Posts

Επειδή μετά από την μετάβαση μου στην dark side λέω να μεταβώ και στην wet side θέλω την βοήθεια σας στο εξής!

Ποιο ακριβώς ψυγείο από ford transit πρέπει να πάρω? Ο eleven μου είπε μοντέλο 86-87 το ιμιτασιόν και όχι το original αλλά δεν θυμάται ποιας εταιρίας είναι το καλό. Πείτε μου και πόσο το έχετε βρει καινούργιο και από πού?

Ακόμα ποιες είναι οι ακριβείς διαστάσεις του, τι διαμέτρου σωληνώσεις έχει και πως προσαρμόζω σε αυτές ½ σωλήνες? Και κάτι ακόμα, πως έχετε στηρίξει τους ανεμιστήρες πάνω του?(εκτος του the lab τροπου βεβαια!:rolleyes: )

Βοηθήστε με να γίνω και εγώ νερουλάς!:D

Unstoppable εισαι θεος!!! Με βγαζεις απο παρα πολυ ψαξιμο! Ξερεις τις διαστασεις του?

Καλα πατρα εισαι και εσυ? Πρεπει να οργανωθουμε και να γνωριστουμε οι πατρινοι!!! :D

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις και 15:50]

τι ακριβως ειναι τα δερματακια? και απο που ακριβως τα παιρνεις? κανουν σε ολα τα ψυγεια?

Oχι δερματακια αλλα δεματακια ειναι πλαστικα που εχουν μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικο.

Παιδια αφαντο το ψυγειο στην πατρα.... Δεν υπαρχει πουθενα.... Ειδικα στον Αθανασοπουλο που λεει ο unstoppable μονο που δεν με βρισανε!!!!!!!!!!!!!!!

Βοηθεια πρεπει να βρω ψυγειο!!!!!!!!!!!!:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.