uNick Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 Καλησπέρα παίδια,Θα ήθελα να σας ζητησω την γνωμη σας για μοντεμ/ρουτερ καθως το speedtouch 5ετιας που ειχε ερθει με την conn-x τα φτυνει.Βασικα θελω ενα μοντεμ/ρουτερ που να εχει wireless + ethernet (αυτο ειναι δεδομενο νομιζω) και να ειναι και φθήνο. Δηλαδη κατω απο 100€.Το Wireless θα πρεπει να πιανει τουλαχιστον 2 οροφους πανω.Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Οποιοδήποτε Linksys που έχει αυτά που ζητάς από εμένα. Έχω στο σπίτι μου RV042, WAG200G, και SLM2008 και όλα δουλεύουν άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Mπορει καποιος να μου εξηγηση την διαφορα μοντεμ, μοντεμ/ρουτερ, ρουτερ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Πολύ χοντρικά το modem είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αποδικοποιείς τα δεδομένα από το τηλεφονικό καλώδιο. Το router είναι υπεύθυνο να διαχειριστεί και μοιράσει τα αποδικοποιημένα δεδομένα στους Υ/Π και να δειαχειριστεί τις συνδέσεις μεταξύ αυτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Το μοντεμ πρεπει να συνδεετε στην κεντρικη πριζα του τηλεφώνου η οποιαδιποτε πριζα κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Το μοντεμ πρεπει να συνδεετε στην κεντρικη πριζα του τηλεφώνου η οποιαδιποτε πριζα κανει?Οποιαδηποτε πριζα μεσα στο σπιτι κανει. Υπαρχει πιθανοτητα βεβαια να δεις αυξομοιωσεις στην ταχυτητα απο πριζα σε πριζα.Το σημαντικο ειναι σε καθε τηλεφωνικη συσκευη μεσα στο σπιτι να εχεις φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 10, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Οποιαδηποτε πριζα μεσα στο σπιτι κανει. Υπαρχει πιθανοτητα βεβαια να δεις αυξομοιωσεις στην ταχυτητα απο πριζα σε πριζα.Το σημαντικο ειναι σε καθε τηλεφωνικη συσκευη μεσα στο σπιτι να εχεις φιλτρο.Αυτο νομιζω δεν ισχυει σε περιπτωση ISDN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάϊος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Αυτο νομιζω δεν ισχυει σε περιπτωση ISDN...Σωστα γιατι η κεντρικη τηλ. γραμμη παει πρωτα στο splitter και επειτα στο netmod που μοιραζει γραμμες (αρα το splitter χρησιμευει ως φιλτρο για ολες τις γραμμες που φευγουν απο το netmod).Τουλαχιστον οταν εγω ειχα isdn, ετσι το ειχα και το δουλευα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Μάϊος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 για να μην ανοίγω καινούριο θέμα είμαι ανάμεσα στα 2 μόντεμ ρούτερ:1. http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Belkin-Bundle-F5Z0104NT-Wireless-Modem-Router-Np-Annex-A-Usb-Np-300Mbps.htm2. http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-USB-ADAPTER-N-DGNB2100-100ISS.htmοι απαιτήσεις μου είναι usb θύρα video streaming στα 15 μέτρα κι αν δεν πιάνει 1080p δεν χάλασε και ο κόσμος. η εφ' 'ορου εγγύηση είναι βασικό όπως και το δώρο γι' αυτό δεν βάζω και άλλα που με καλύπτουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 18, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Προσεξε.. γιατι και τα δυο ειναι για PSTN... εγω τραβιεμαι 3 μερες τωρα γιαυτο το θεμα.. γιατι στο πλαισιο δεν μπορουν να καταλαβουν οτι... Aσυρματο μοντεμ ρουτερ για ISDN ειναι Aσυρματο μοντεμ ρουτερ για ISDN.... πηγαν και μου δωσαν για PSTN και πρεπει να τρεχω παλι στο πλαισιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Μάϊος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 uNick τεχνικός είμαι ξέρω από διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 19, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 uNick τεχνικός είμαι ξέρω από διαφορές.παω πασο.. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Μάϊος 19, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 επειδή έβαλα τα ρέστα μου!!!!! :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.