redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Επειδη θα παραγγειλω του αδερφου μου 1-2 πραγματακια απο το www.performance-pcs.com, μηπως θελει κανεις αλλος τιποτα απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Ποτε θα ριξεις την παραγγελία man?αυριο αν σου πω ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 οποτε θελετε! απλα επειδη καποιοι τα βιαζονται καποια πραγματακια καλο θα ηταν μεχρι τριτη-τεταρτη! θελουν και μια 7αδα να ερθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Μάϊος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Ωραίος,θελώ και γω δυο πραγματάκια.1 Thermalright 5870/5850 VRM R4και 1 Thermalright T-RAD² GTX Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάϊος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 εγω side panel;)http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=130_158_280&products_id=24382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Συγνώμη που πετάγομαι, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πληρώσετε τελωνείο, μην σας έρθει απότομο μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Καταρχήν φέρνουν Ελλάδα?Αλλά τελικά άμα είναι να πληρώσουμε τελωνείο,μας συμφέρει?Δλδ πόσο θας μας βγει το μαλλί?Εγώ θέλωhttp://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_410&products_id=25018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 6, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Καταρχήν φέρνουν Ελλάδα?Αλλά τελικά άμα είναι να πληρώσουμε τελωνείο,μας συμφέρει?Δλδ πόσο θας μας βγει το μαλλί?Εγώ θέλωhttp://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_410&products_id=25018Φέρνουν Ελλάδα κανονικά. Μάλιστα μου ήρθε και σαν gift αξίας 20$ (σε 2 εβδομάδες είχε έρθει και φυσικά δε πέρασε τελωνείο αν και ήταν μικρή η συσκευασία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Μάϊος 6, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Διαβάζοντας εδώ για το θέμα του τελωνείου,μάλλον δεν αξίζει ομαδική τελικά,παρά μόνο αγορές μικρής αξίας/βάρους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάϊος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Το μισό μαγαζί θα ήθελα αλλά δεν νομίζω να γλυτώσει το τελωνείο ένα κουτί μεγέθους Obsidian ή Li-an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Μάϊος 6, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 και εγω θα ηθελα μερικα πραγματακια, αλλα γενικα δεν εχει νοημα αν μπλεξουμε με τελωνειο.....και αν μαζευτουν πολλα (που θα μαζευτουν....) = μεγαλο πακετο = 95% ελεγχος...Μονο αν εχεις ακρες redbighunter και μπορεις να "εισαγεις" χωρις περιορισμους πες μας να το συζητησουμε μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 6, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 πειτε παιδια τι θελετε και ολο και κατι θα βρω!edit: σορρυ οχι κουτια ή side panels καθως και χρειαζονται τεραστια κουτα για να μπουν, και ανεβαζουν το βαρος αρκετα! οσο νανε ο τελωνειακος δεν νομιζω να πιστεψει οτι μου στελνουν ως δωρο τσιμεντολιθους! ψυκτρες κτλ ημαστε οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 6, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 εγω side panel;)http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=130_158_280&products_id=24382φιλε μου απ'οτι καταλαβα θελεις το πλαινο για το plexi του! πιο φθηνα θα σου ερθει να πας στον κοπριτη να σου κοψει το δικο σου και να σου βαλει plexi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάϊος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 φιλε μου απ'οτι καταλαβα θελεις το πλαινο για το plexi του! πιο φθηνα θα σου ερθει να πας στον κοπριτη να σου κοψει το δικο σου και να σου βαλει plexi!ok cancel:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Μάϊος 8, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 redbighunter, την ψυκτρουλα που ψάχνω στο άλλο thread που έχω ανοίξει αν μπορουμε να την παραγγείλουμε δε θα ήταν άσχημα. Εδώ από ότι φαίνεται δεν υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOR Μάϊος 8, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 θελώ και γω την ψυχτρα της thermalright για τα VRM-R4 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_196_685&products_id=27219Thanks ενημερωσε για τροπο πληρωμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 9, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 redbighunter, την ψυκτρουλα που ψάχνω στο άλλο thread που έχω ανοίξει αν μπορουμε να την παραγγείλουμε δε θα ήταν άσχημα. Εδώ από ότι φαίνεται δεν υπάρχει...δωσε λινκedit: τη βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Μάϊος 11, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Άκυρο απο μένα. Τελικά πήρα τη Noctua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 11, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Άκυρο απο μένα. Τελικά πήρα τη Noctua. αντε καλοριζικη! πες εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 11, 2010 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 προχωράμε? :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.