Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Ubisoft has announced that Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 is in development and will hit stores in the fall.

So that confirms one of the games from Ubisoft in the Tom Clancy series in the works, then.

Being developed by the Bucharest studios, in H.A.W.X. 2 you are once again an “elite aerial soldier” in control of “the world’s most technologically advanced aircraft”.

“With over one million units sold worldwide, Tom Clancy’s H.A.W.X. has become a very successful brand for Ubisoft,” stated Bogdan Bridinel, creative director at Ubisoft.

“This new H.A.W.X. game is directly inspired by Tom Clancy’s books, and it will enable fans to once again experience the excitement and intensity that established H.A.W.X. as a successful brand”

It’s to be made available on PC, PS3, Wii and Xbox 360.

source:http://www.vg247.com/2010/05/05/h-a-w-x-2-announced-for-fall/

• 3 months later...
  • 3 months later...

Επιτελους ιντερνετ στον σταθερο και επαιξα λιγακι.ιδιο με το παλιο καλο hawx στο χειρισμο και στα γραφικα και στον ηχο.αλλα εχουν βαλει προσγειωσεις απογειωσεις ανεφοδιασμο στον αερα.πλακα εχει

Μονο εγω το εχω ? :p

στο συστημα της υπογραφης σε 1920 με ολα full εκτος απο ΑΑ και tesselation καρφωτο 60αρι με vsync.

ωραιο το παιχνιδακι αν και εχει ενα εκνευριστικο bug.στο πρωτο με τους πυραυλους αερος εδαφος κλειδωνε 4 ταυτοχρονα και εριχνε.τωρα πρεπει να κλειδωνεις ενα ενα τους στοχους και να περιμενεις αφου ριξεις στον ενα να φορτωσει τον επομενο πυραυλο για να ριξεις στον επομενο.

το στορυ κλασσικα αδιαφορο :hehe:

επισης δεν σε αφηνει να επιλεξεις πυρομαχικα η αεροπλανο για την αποστολη και με ξενερωσε γιατι σε καποιες σου δειχνει κατι ιπταμενες νταλικες(λεγε με harrier)

(Of topic) Κοίταξε φίλε μου δεν ξέρω ποιά είναι η καταστασή η δική σου εύχομαι όμως να μην έρθεις στη θέση μου ποτέ 3,5 χρονάκια άνεργος πάω για 4ο (και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμη) νομίζω πως ούτε καν σου περνάει απο το μυαλό τι θα κάνει η ΕA η UBISOFT

η ACTIVISION κ.λ.π.(που στην τελική χαμένες δεν βγαινουν ποτέ μη σε γελάει κανένας)

Μακάρι να αλάξουνε τα πράγμματα και να έχω την δυνατότητα (στο παρελθόν το έκανα) να αγοράζω οχι ενα και δυο παιχνίδια αλα δέκα και να το ευχαριστιέμαι,πάντα φιλικά.:T:

• 1 month later...

Το τερματισα τωρα για να μην μου την πει η κοπελα μου που μου το πηρε,οχι τιποτα αλλο :p

με λιγα λογια...απογοητευση.κραταει καποια καλα στοιχεια απο το 1,προσθεσαν καποια αλλα καλα,οπως ανεφοδιασμο προσγειωσεις κτλ αλλα αφαιρεσαν την δυνατοτητα να επιλεγεις αεροπλανο και πυρομαχικα.μενα με ξενερωσε πολυ αυτο και με μια πρωτη ματια και αφου το τερματισεις δεν μπορεις να παιξεις μια πιστα με οποιο αεροπλανο θες αλλα με καποια συγκεκριμενα.αυτο για μενα ειναι αρκετο και εαν το ηξερα πιο πριν θα της ελεγα να μου παρει το hot pursuit να επαιζα και online...κριμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.