evolution Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Στη D5 εχει σημασια σε ποια μερια θα παω απο το τανκ και απο ποια θα φευγει προς το κυκλωμα?Περιμενω απαντησεις ευχαριστωΥΣ στο manual δεν καταφερα να βρω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάϊος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 από πάνω να βγάζει νερό.έχει και βελάκια πάνω τις.η πάνω πάει ψυγείο και η κεντρική παίρνει νερό από το δοχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 από πάνω να βγάζει νερό.έχει και βελάκια πάνω τις.επειδη εβαλα το "καπακι" τις ΕΚ ουτε καν σκεφτηκα να κοιταξζ το αρχικο ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάϊος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 και εδώ από τι μεσαία να παίρνει νερό.εγώ έχω προτίμηση την πάνω τρυπα για έξοδο αλλα το ίδιο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Μάϊος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 evolution γιατί έβαλες το καπάκι της ΕΚ; Για καλυτερη απόδοση ή για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάϊος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 evolution γιατί έβαλες το καπάκι της ΕΚ; Για καλυτερη απόδοση ή για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα;λογικά δεν έμπαινε αλλιώς το ρακόρ πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 5, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 evolution γιατί έβαλες το καπάκι της ΕΚ; Για καλυτερη απόδοση ή για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα;γιατι ηθελα 3/8 σωληνα και οι D5 βγαζουν 1/2 επομενως επρεπε να παω σε κατι aftermarket Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Μάϊος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 σωστά. Πως και πας σε 3/8 και όχι 1/2. Θεωρητικά με 1/2 δεν έχεις λίγο καλύτερη απόδοση από 3/8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 5, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 σωστά. Πως και πας σε 3/8 και όχι 1/2. Θεωρητικά με 1/2 δεν έχεις λίγο καλύτερη απόδοση από 3/8.Κοιτα πρωτη φορα ασχολουμε με υδροψυξη οτι μου προτεινε ο κοπριτης πηρα αν και ενα μηνα που περιμενα διβαζοντας διαφορα forum η διαφορα απο 3/8 σε 1/2 δεν ειναι και τιποτα τρελο αν πανε καλα αυριο το πρωι θα ανεβασω και φωτο τωρα ειμαι σε φαση leak test και ως τωρα δεν φενετε να εχει καποιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάϊος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 σωστά. Πως και πας σε 3/8 και όχι 1/2. Θεωρητικά με 1/2 δεν έχεις λίγο καλύτερη απόδοση από 3/8.Klein mein διαφορές πρέπει να έχει τελικά, απ' ότι έχω διαβάσει και ακούσει.Τώρα είμαι σε setup με 1/2" παντού και θα πάω σε νέο setup με 3/8". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 6, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Πόσο την πήρες τη D5; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 6, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Πόσο την πήρες τη D5;~86 ευρω Κoolance pmp450 s και 32 ευρω τι καπακι τις ΕΚσε λιγο ανεβαζω και φωτο εκλεισε 16 ωρες leak test χωρις προβλημα και μολις εστεισα το hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.