racer Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Θέλω να αλλάξω panel σε αυτό το laptop γιατί το εργοστασιακό έσπασε.. Το PN του είναι 5230E-581G16Mn και σε μια άλλη ετικέτα λέει Model No. MS2231 Αυτό μου κάνει; Υπάρχουν και πωλητές από USA, από τους οποίους βγαίνει πιο φτηνό το panel, αλλά λέω να πάρω από UK για να μην έχω το φόβο του τελωνείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Πάρτο από US εφόσον μιλάμε για 1panel με αξία λιγότερη των $100 και αποστολή μέσω USPS standard priority with tracking number.Θα πληρώσεις και 3 ευρώ στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ για την τυπική εκτελώνιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Κάτι άλλο που με φοβίζει είναι το πώς θα βάλω το νέο panel.. Είχα αλλάξει και στο δικό μου laptop, αλλά είχα βρει έτοιμη οθόνη και η αλλαγή ήταν αρκετά εύκολη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Θα σου βάλω και σένα webcam με live οδηγίες όπως και του Athens2004 με φιλική χρέωση 0.45ευρώ το δευτερόλεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zervas Μάϊος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Δεν ειναι και κατι δυσκολο τις βιδες θα βγαλεις και την καλωδιοταινια και θα εισαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 20, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 11/5 παρήγγειλα (από UK τελικά.. :to_pick_ones_nose:) και 17/5 το παρέλαβα. Σήμερα το έβαλα, ήταν πιο εύκολο απ' ό,τι περίμενα και παίζει κανονικά . Το καινούριο είναι glossy ενώ το παλιό ήταν matte. Έχει καλά χρώματα, δεν παρατήρησα ghosting αλλά οι γωνίες θέασης είναι απαράδεκτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.