FLO Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Παιδιά ήθελα να παίξω τον ήχο από το ps3 από τα ηχεία μου Creative S750 τα οποια δεν έχου "οπτικτι" είσοδο. Έτσι πήρα ένα panel από ένα φίλο μου από τι δικη του XFI platinum και έβαλα στη δίκια μου XFI xtreme music. Όλα ok τα ηχεία παίζουν απλά με τον που βάλω πάνω στο panel το οπτικό καλώδιο τα ηχεία κάνουν ένα ήχο σαν τσιτσίρισμα η χιόνι πιστεύω να καταλάβατε τι θέλω να πω.Τι μπορεί να φταίει?Μήπως κάποια ρύθμιση , μήπως το καλώδιο η κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 το ps3 δεν φταίει πάντωςμπορείς να βγάλεις ήχο μόνο από την έξοδο του αναλογικού (που μοιάζει σαν hdmi) και την εικόνα κανονικά με το hdmiγια το θέμα που έχεις αν κατάλαβα καλά κοίτα στις ρυθμίσεις στη κατηγορία digital της καρτας σου ηχου και στο ps3 περιόρισε την ποιότητα ήχου στα settings του optical Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Τωρα κατι εκανα και εχω καθουλου ηχο απο το PS3 μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ρυθμισεις πρεπει να εχω στα settings της καρτας ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 lol στο ps3 βαλε στα optical settings μονο τα βασικα και μετα απο εκει θα εχεις να κανεις μονο με την καρτα σου ηχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Και παλι εδώ!!!Το πιο κουλο απο ολα ειναι πως σε ΧΡ os με τα ιδια settings ολα δουλευουν ΟΚ οποτε λογικα για αλλη μια φορα η μαμα Creative εχει κανει το θαυμα της στους drivers.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.