Jump to content

Pro Evolution Soccer 2011

mariosdeme

Recommended Posts

Πορωθηκα λεμε!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3rckwcoJANc]YouTube - 05102010094.mp4[/ame]

εχω να βαλω ΑΝΑΠΟΔΟ ψαλιδι χρονια!

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Μολις επαιξα 2 ματσακια.Εεεεεεε ειναι ιδεα μου οτι ειναι πολυ διαφορετικο απο το demo?Ενω το demo μου ψιλοαρεσε αυτο ειναι απαραδεχτο

Μπα δεν ειχαν χρονο να αλλαξουν το gameplay, μονο μερικες παραμετρους, εδω ουτε τις μεταγραφες εφτιαξαν, περιμενω patch αγγλια για να ξεκινησω master, βαρεθηκα τις μεγαλες ομαδες, το κανει βαρετο, θα παρω aston villa και παμε να την ανεβασουμε οσο ποιο ψηλα γινετε, α ρε villa park σου ερχομαι...:happy2:

Άθλια πραγματικά η περιγραφή και εντελώς άκυρη!

Παραδειγμα 1: στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, στη πρώτη μόλις φάση ακούγεται το σχόλιο "Σήμερα έπαιξαν πραγματικά φοβερή άμυνα"

Παράδειγμα 2: Γύρω στο 80' κι ενώ το σκορ είναι 4-3 "Έχουμε δει μόνο ένα γκολ στον αγώνα"

Και καλά όλα αυτά πες OK, αλλά η προχειροδουλειά που έχει γίνει στην μετάφραση στα ελληνικά είναι απίστευτη:

ένα τυχαίο παράδειγμα

post-15150-1416074624,1581_thumb.jpg

Εμενα το gameplay του με ξενερωσε λιγο γιατι θυμιζει πολυ τα fifa..στο 2010 ηταν πολυ καλυτερο.

Παιζω become a legend και ενω εχω βαλει 6/6 για να ανεβασει την ταχυτητα στις προπονησεις,ανεβαινει με απελπιστικα αργο ρυθμο και ειμαι στο 79 ενω εχουν περασει σχεδον 3 χρονιες.αμα καποιος δηλαδη θελει να φτιαξει ενα γρηγορο παικτη,τι πρεπει να κανει?

Παιζω χωρις μεταδοση (OFF), αγγλικό μενού (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), και με gamespeed +1. Ετσι μπορεις να παιξεις καπως. Σε γενικες γραμμες θα μπορουμε να ειχε γινει ΠΟΛΥ καλυτερο. Δεν ξερω τι κανουν οι κινεζοι της ΚΟΝΑΜΙ, αλλα μαλλον αρχιζουν να χανουν την μπαλα.

Εντελως ειλικρινα και καλοπροαιρετα προς ολους τους pes fans out there.

Φετος δοκιμαστε το Fifa11.

Το φετινο pes ειναι οτι χειροτερο θυμαμαι σε ποδοσφαιρακι.

Εγω πάλι παίζω ποδοσφαιράκια από εποχής kick off(coin-up) και matchday(amstrad), και πιστεύω πως το PES11 είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι που έχει γνωρίσει ο ανθρώπινος πολιτισμός.

Πρώτη χρονιά που οι αλλαγές του παιχνιδιού δεν είναι under the hood.

Το σύστημα της πάσας με τη δύναμη κάνει ολη τη διαφορά.

Στα θετικά και η αξιοποίηση του δεξιού αναλογικού μοχλού για ντρίμπλες.

Πολυ βελτιωμένος και ο ρυθμός του αγώνα.

Δεν είχα παίξει το demo, αλλά θυμάμαι τα παράπονα για τα πολλά φάουλ που έδινε ο διαιτητής. Δεν εχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα στη full έκδοση.

Η κάμερα με ξένισε λίγο στην αρχή, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι καταλήγω ότι είναι και αυτή βελτιωμένη σε σχέση με την παλιά κλασσική wide του pro.

To μόνο που με ενοχλεί είναι που δε μπορώ να βγάλω τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ελέγχει η AL πάνω από τα κεφάλια τους. Μου χαλάει ολη την ατμόσφαιρα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως το κάνανε αυτό το πράγμα.

Εκπληκτικό και το καινούριο FIFA αλλά γι' αυτό θα γράψω την γνώμη μου στο δικό του thread αν έρθει η ωρα.

Από την απάντησή σου και μόνο καταλαβαίνω πως ενώ έχεις ασχοληθεί με πολλά μπαλάκια όπως λες, με το προ δεν πρέπει να ήσουν ιδιαίτερα φίλος....Τον δεξί αναλογικό τον είχε για πολλές εκδόσεις με λειτουργίες τρίπλας και το αφαίρεσαν στο 10 για πρώτη φορά. Ευτυχώς μετά τις κατάρες που έφαγαν τον επανέφεραν. Θα ήθελα επίσης την άποψή σου για τα σουτ, και για το ότι δεν μπορείς να επιλέξεις εσύ με τι 'type' κουμπιών και συνδυασμών θα παίζεις, όπως παλιά! Το να μην μπορώ π.χ. να καταργήσω τον συνδυασμό R1 και shoot (με τον οποίο πάει για κρέμασμα του τερματά) και να το εχω ΜΟΝΟ στο L1 + shoot μου έχει σακατέψει το παιχνίδι μου...Δε γίνεται να λιώνεις χρόνια ολόκληρα με κάποια στυλ και ξαφνικά να αναγκάζεσαι να ξεχάσεις ότι ήξερες σχεδόν και να αρχίζεις από την αρχή! Δεν είναι πλέον προ,αλλά κάτι άλλο για μένα....

Όσο για τα ονόματα που θες, ingame pause, select sides, πάτα το [ ] ή όπου έχεις το σούτ και εκεί επιλέγεις τι και αν θες κάτι να φαίνεται πάνω από τον παίχτη σου..

To μόνο που με ενοχλεί είναι που δε μπορώ να βγάλω τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ελέγχει η AL πάνω από τα κεφάλια τους.

Σωστος πολυ σπαστικο αυτο...

Με αυτα τα δοκαρια τι θα γινει?

8 στα 10 σουτ παει στο δοκαρι η μπαλλα...:angry:

Τον δεξί αναλογικό τον είχε για πολλές εκδόσεις με λειτουργίες τρίπλας και το αφαίρεσαν στο 10 για πρώτη φορά. Ευτυχώς μετά τις κατάρες που έφαγαν τον επανέφεραν.

Ειλικρινά εδω και πολλά χρόνια το 60% του συνολικού μου gaming αφορά το Pro. Μιλάμε για πολλές ωρες. Τον δεξί αναλογικό όποτε τον ακουμπούσα (κατα λάθος) έβγαινε η μπάρα του σουτ και η μπάλα πήγαινε στα περιστέρια. Ίσως να έκανα κάτι εγω λάθος.

Δε γίνεται να λιώνεις χρόνια ολόκληρα με κάποια στυλ και ξαφνικά να αναγκάζεσαι να ξεχάσεις ότι ήξερες σχεδόν και να αρχίζεις από την αρχή!

Ναι αλλά πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι χωρίς αλλαγές ;

Για σκέψου οι πάσες να ήτανε όπως παλιά για να μη ξεβολευτούμε ;

Το σουτ, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, με ικανοποιεί. Αυτό μάλιστα είναι το στοιχείο που το κάνει να υπερτερεί του Fifa κατα την άποψη μου.

Όσο για τα ονόματα που θες, ingame pause, select sides, πάτα το [ ] ή όπου έχεις το σούτ και εκεί επιλέγεις τι και αν θες κάτι να φαίνεται πάνω από τον παίχτη σου..

tks, αλλά αυτό φτιάχνει τη ρύθμιση για τους παίκτες της ομάδας που χειρίζεσαι εσυ.

Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με τους παίκτες της AL όπου δυστυχώς το παιχνίδι δε σου δίνει δυνατότητες επιλογής. Δε ξέρω αν βάλω δεύτερο gamepad, εστω και για μια φορά, μήπως το αλλάξει και κρατήσει την αλλαγή.

Σε γενικές γραμμές δε λεω ότι το παιχνίδι δεν έχει προβλήματα ή ότι είναι ο απόλυτος εξομοιωτής ποδοσφαίρου. Ούτε ότι είχα την εμπειρία εκείνη που μου κρέμασε το σαγόνι στο πάτωμα.

Αυτό που λεω είναι ότι, με τα καλά και τα κακά του, το Pes11 είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που υπάρχει εκεί εξω:shifty:

tks, αλλά αυτό φτιάχνει τη ρύθμιση για τους παίκτες της ομάδας που χειρίζεσαι εσυ.

Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με τους παίκτες της AL όπου δυστυχώς το παιχνίδι δε σου δίνει δυνατότητες επιλογής. Δε ξέρω αν βάλω δεύτερο gamepad, εστω και για μια φορά, μήπως το αλλάξει και κρατήσει την αλλαγή.

:shifty:

Έχεις δίκιο coach! My bad....που δεν πρόσεξα το AL. Αν πιάσει πάντως η πατέντα σου με το δεύτερο χειριστήριο, πέστο και στους καθυστερημένους της κονάμι!!

Πάντως πάνω που έλεγα πως το παιχνιδάκι φέτος έχει ελπίδες καλές, παρακινούμενος από την όντως ωραία δουλειά που έκαναν με τις πάσες, όταν βλέπω την (ενίοτε) τραγική ΑΙ και τα πόσα 'λάθη' που είχαν λύσει στο παρελθόν να επανεμφανίζονται ( offside, άκυρα foul etc etc) μόνο λύπη μου προκαλούν..Έχω αρχίσει να σώζω replay από άκυρες καταστάσεις και ετοιμάζω ενα QQ video:cry:

Ρε παιδιά, αγόρασα το PRO αλλά δεν μπόρεσα να βρω το αγγλικό, και το ελληνικό δεν έχει επιλογή για αγγλικά (eleos).

Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρώ language pack και που μπορώ να το βρώ;

Ρε παιδιά, αγόρασα το PRO αλλά δεν μπόρεσα να βρω το αγγλικό, και το ελληνικό δεν έχει επιλογή για αγγλικά (eleos).

Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρώ language pack και που μπορώ να το βρώ;

Δεν νομίζω να μπορείς να αγοράσεις απο κάπου το language pack,γι αυτο σου δίνω κάτι το οποίο βρήκα...

Είναι 2 part όπως βλέπεις...

Ελπίζω να σου κάνει,γιατι δεν χρειαστηκε να το δοκιμάσω..

http://www.rapidshare.com/files/423184523/Greek_Commentary_PRO2011.part1.rar

http://www.rapidshare.com/files/423184497/Greek_Commentary_PRO2011.part2.rar

Δεν νομίζω να μπορείς να αγοράσεις απο κάπου το language pack,γι αυτο σου δίνω κάτι το οποίο βρήκα...

Είναι 2 part όπως βλέπεις...

Ελπίζω να σου κάνει,γιατι δεν χρειαστηκε να το δοκιμάσω..

http://www.rapidshare.com/files/423184523/Greek_Commentary_PRO2011.part1.rar

http://www.rapidshare.com/files/423184497/Greek_Commentary_PRO2011.part2.rar

Μάλλον δεν κατάλαβες τη είπα. Αγόρασα το ελληνικό αλλά θέλω το αγγλικό.

Τέλος πάντων έβγαλα άκρη από το link του ManolisX.

Μάλλον δεν κατάλαβες τη είπα. Αγόρασα το ελληνικό αλλά θέλω το αγγλικό.

Τέλος πάντων έβγαλα άκρη από το link του ManolisX.

Όπα σόρρυ,δεν διάβασα σωστά αυτο πυ ρωτούσες...Λάθος μου :tomato:

Παιδιά μόνο Master League online παίζω και τις τελευταίες μέρες εχω παρατηρήσει το φαινόμενο να φεύγει ο αντιπαλος ενώ χάνει και να μην μου δίνει νίκη 3-0 (5-6 φορές την τελευταία εβδομάδα)...... Δηλάδη εμ ψάχνουμε να βρουμε ώρες να παίξουμε το παιχνιδι online οταν δεν εχει latency, εμ χάνουμε παιχνίδια απο αλλους παίκτες που ειτε ειναι καλύτεροι, ειτε πιο τυχεροί και οταν πάμε να νικήσουμε και ένα παιχνιδι ο αντίπαλος σηκώνεται και φεύγει και δεν παιρνουμε ούτε rating ούτε χρήματα ....... έλεος δηλαδη .......

Για παράδειγμα σήμερα το πρωί έβαλα να παίξω εναν απλό αγώνα κατάταξης στο master league και με έβαλε αντιπαλο με εναν Έλληνα, τον olympiakos_g7, αυτός είναι στην D3 και εγώ στην D4 .... μόλις του έβαλα το δευτερο goal στο 2ο ημίχρονο σηκώθηκε και έφυγε γιατι θα έχανε πολυ rating ..... εν τέλει δεν μου έδωσε νίκη 3-0, δεν πήρα gate receipts και μάλιστα μου αφαίρεσε 60000 που έδωσα για να μπω να παίξω.

Αυτό μου συνέβει και σε απλό φιλικό 2vs2 και σίγουρα δεν είναι πρόβλημα συνδεσης γιατί γίνεται μόλις ο αντίπαλος δει ότι δεν μπορεί να κερδίσει και επίσης και εμένα μια φορά μου κόπηκε το internet σε έναν αγώνα και μόλις ξαναμπήκα είχε καταχωρηθεί ότι έχασα 3-0 ...... Κάτι κάνουν μάλλον αυτοί αλλα δεν ξέρω τί? Η ουσία είναι με αυτά τα φαινόμενα το παιχνίδι παύει να προσφέρει διασκέδαση (πάντα για το online μιλάω). Θα ήθελα να πείτε αν σας έχει συμβεί και εσάς αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.