deninho Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2010 Έχω το παραπάνω τροφοδοτικό στο σύστημα της υπογραφής, και είναι πάνω σε ένα APC Back UPS RS 800VA. Εδώ και λίγο καιρό, όταν ο υπολογιστής είναι σε idle, το τροφοδοτικό κάνει έναν υψίσυχνο, χαμηλής έντασης, συνεχόμενο θόρυβο. Εάν γίνει οποιαδήποτε διεργασία [scroll down σε μια ιστοσελίδα], για όση ώρα γίνεται η διεργασία, ο θόρυβος διακόπτεται, και ξαναρχίζει μόλις τελειώσει. Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό, και τι μπορώ να κάνω για να γλιτώσω από αυτόν τον θόρυβο; Μπορεί να είναι μεν χαμηλής έντασης, αλλά επειδή συνήθως έχω ησυχία τον ακούω και με ενοχλεί πάρα πολύΡώτησα σχετικά και την υποστήριξη της CM, αλλά απάντηση δεν ήρθε ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 Coil whine μηπως?Ψαξε στο youtube "coil whine" και πες μας αν ειναι τετοιου τυπου ο θορυβος που αντιμετωπιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 nope. Είναι σαν σφύριγμα, συνεχόμενος ήχος, πολύ υψηλής συχνότητας και αρκετά χαμηλής έντασης -αλλά παρ'όλα αυτά το ακούω και με τρελαίνει (είμαι και τέρας ψυχραιμίας ). Η μόνη λύση που έχω βρει, είναι να ανοίγω το stress prime / orthos και να τρέχει από πίσω στον ένα πυρήνα, αλλά δεν είναι πραγματική λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 άνοιξε το και τσέκαρε τους πυκνωτές του. Αν ειναι βγάλτο high def pics και στείλτες μου να σου πω αν έχει αρπάξει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Να το ανοίξω, αλλά έτσι δε θα ακυρώσω την εγγύηση; Πάντως λειτουργεί απρόσκοπτα από το Φεβρουάριο που πρωτοάκουσα το σφύριγμα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 αν έχεις εγγύηση γιατί δεν το πας πίσω τότε. Κανονικά πρέπει να στο αλλάξουν. Απρόσκοπα μπορεί να λειτουργεί, για πόσο ακόμη όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.