Jump to content

το νέο xtreamer pro και αγορά online

psyber

Recommended Posts

όπως πολλοί θα έχετε παρατηρήσει η xtreamer κυκλοφόρησε το xtreamer pro το οποίο από ότι ακούγεται είναι ένα πολύ ικανό media player καθώς και μπορεί να επιτελέσει το ρόλο ενός βασικού NAS. Η δελεαστική τιμή του με βάζει σε σκέψεις και για αυτό θα ήθελα απόψεις από τους κατόχους απλού xtreamer για να αποκτήσω μία γενικότερη εικόνα. Ιδιαίτερα χρήσιμο θα ήταν να μας πουν οι φίλοι που έχουν κάνει αγορά από το site καποιες λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι χρησιμοποιούν dhl και έτσι το δέμα έρχεται γρήγορα από τη Γερμανία και χωρίς έλεγχο από το τελωνείο και πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Κατα πόσο αληθεύει αυτό; και κάτι τελευταίο, γνωρίζει κανείς πότε θα φύγουν οι μονάδες προς τους πελάτες; αυτό το ρημαδοηφαίστειο, σύμφωνα με την εταιρία ευθύνεται για τις καθυστερήσεις. ανυπομονώ για απαντήσεις και συμβουλές!

• 4 weeks later...

Έχω το κανονικό xtreamer μερικούς μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Παρήγγειλα και το xtreamer pro πριν 3 εβδομάδες και μου είπαν ότι θα το στείλουν αρχές Ιουνίου γιατί είχαν καθυστέρηση με την παραλαβή.

Η αποστολή γίνεται από Γερμανία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.