Jump to content

Συμβατότητα τροφοδοτικού για SLI/Crossfire με 2 pci-e x6

Xzibit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το τροφοδοτικό της υπογραφής μου που είναι modular με 2 pci-e x6 και 2 pci-e x8.

Το θέμα είναι αν βάλω μελλοντικά σε άλλο σύστημα 2 κάρτες γραφικών με 2 pci-e x6 πχ. ΑΤΙ 5850, Nvidia GTX470 θα είναι συμβατό το τροφοδοτικό μου ή θα χρειαστεί να πάρω άλλο που έχει πάνω από 2 pci-e x6;

Για παράδειγμα αυτό το τροφοδοτικό έχει περισσότερες υποδοχές x6.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M850-RS-850-AMBA-J3-850W-Modular-PSU.htm

Αν εννοεις αν μπορεις να βαλεις τις 8πινες στις 6πινες των καρτων γραφικων,τοτε ναι μπορεις να το κανεις...οι 6πινες δεν μπαινουν στις 8πινες..

Όχι εννοώ ότι 2 κάρτες γραφικών 4 pci-e x6 ενώ το δικό μου τροφοδοτικό έχει 2.

λογικά στα επιπλέον καλώδια του τροφοδοτικού πρέπει να έχεις 2 "προεκτάσεις" που κάνουν τις 8πινες 6πινες

κάτι σαν αυτό

Thermaltake_Toughpower700N.jpg

Δεν χρειαζεται να κανει τις 8πινες 6πινες για να τις συνδεσει!

απο οτι ειδα σε review,το τροφοδοτικο σου εχει 2 8πινες και 4 6πινες οποτε που ειναι το θεμα?και 2 6πινες και 2 8πινες να ειχε,παλι δεν θα υπηρχε προβλημα.εβαζες στην μια καρτα τις 8πινες και στην αλλη τα 6πινα κατευθειαν.μια χαρα θα δουλευαν.την 4870 μου την εχω με 6πινο και ενα 8πινο.

2 6πινες έχει όχι 4 το είδα στο κουτί του.

Αλλά σημασία έχει ότι είναι συμβατό το τροφοδοτικό με 2 κάρτες γραφικών 6πινες.

Δεν ήξερα ότι υπήρχε καλώδιο από 8πινο σε 6πινο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.