Jump to content

[Ζήτηση] Ατομα για ομαδικη αγορα Mushkin LVL2 memory BH5 οσο προλαβαινουμε!!!!

icy20

Recommended Posts

Σόρρυ για το off-topic αλλά για να μην περιμένεις να μαζευτείτε πολλοί (και δεν βρείτε μετά μνήμες) γιατί δεν παίρνεις από pc-memory-upgrade ? 4 ευρώ χρεώνει μεταφορικά...

Δεν ηξερα οτι ειναι τοσα λιγα τα μεταφορικα απο εκει.Απο εκει θα επαιρνα anyway...Γμτ δεν υπαρχει πουθενα αλλου πιο φτηνα? :D

Ο τρόπος πληρωμής ποιος είναι? πιστωτική? μήπως δέχονται με κατάθεση στη τράπεζα?

Από όσο ξέρω Jim, δέχονται..... στείλε τους ένα mail για info...

Απλά, θα καθυστερήσει λίγο η παράδοση...

icy δεν νομιζω να βρεις πιο φτηνα ....οι τυποι ειναι εγγυηση τρια κιτακια εχω παραγειλει ως τωρα και σε 5 εργασιμες απο την ημερα που θα κανουν dispatch ...θα σου ρθει ειδοποιητηριο!!!;)

Eγώ κολάω στο γεγονός ότι σταμάτησε η παραγωγή ΒΗ-5 και μήπως και η Mushkin φέρει καμιά καινούργια παρτίδα και άντε γεια!

Χμμμμ....

Γιατι η Mushkin λεει οτι τα ΒΗ-6 ειναι χειροτερα?

Απο οσο θυμαμαι μαλλον καλητερα ειναι

Ηipro που εισαι?!?Ρηξε λιγο φως στην υποθεση Winbond.......:...:

Τελικα εχετε αποψη για τα BH-6?Γιατι εχω βρει και δεν ξερω τι να κανω...

Αν δεν απατώμαι icy, συγκεκριμένες bh-6 πηγαίνανε καλά, όχι όλες...

Και αν η Mushkin έχει νέα σειρά bh-6, προφανώς δεν θα ανεβαίνουν το ίδιο με τις bh-5 τους.

Ίσως να μην είναι τυχαίο που δεν έβγαλαν pc3500 με bh-6, αλλά μόνο pc3200.

Σωστο ως λογικη αυτο ακουγεται αλλα αξιζει η ΒΗ5 τα 100 ευρω παραπανω?Αυτο ειναι το ερωτημα μου

Τα bh-6 ειναι πολυ καλα, με 3.3V ειμαι στα 254 2-2-2 0 errors memtest. Φυσικα ο παραγων τυχη παιζει πολυ σημαντικο ρολο, αφου και bh-6 και bh-5 μπορει να θελουν το cas to ras 3. Για 100 ευρω παραπανω δεν αξιζουν, τα ιδια θα πανε.;)

Εγω απλα CL2 θελω τα υπολοιπα δεν θα πεθανω κιολας!Αρα τις παιρνω και ο θεος βοηθος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.