AGGANIS13 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2010 Πηρα ενα Sony vivaz και προσπαθω να βαλω το pc suite.Γινεται εγκατασταση κανονικα και οταν μου λεει να συνδεσω το τηλεφωνο , βαζω το καλωδιο USB (διαλεγω απο το τηλεφωνο Pc Suite) και μετα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη δεν μπορει να αναγνωριστει.Δοκιμασα σε 2 μηχανηματα με windows XP και σε ενα με Seven.Τι γινεται?Τελικα καποιο προβλημα στη συσκευη πρεπει να υπαρχει αφου σε οσους υπολογιστες κ να εδω δοκιμασει κανει το ιδιο.Μονο με bluetooth εχω συνδεθει με το pc suite.Ενα αλλο που καταλαβα ειναι οτι δεν εχει δυνατο ηχειο η συσκευη. Και επισης το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση.Ειναι της συσκευης αυτα ή ειναι στην δικια μου συσκευη μονο?Ας γραψει καποιος που εχει το ιδιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 Φιλε μου το εχει παρει και η κοπελα μου εδω και κανα μηνα. Το ηχειο και το ακουστικο ειναι πραγματικα αδυναμα.Δεν το πιστευαμε οταν το ακουσαμε πρωτη φορα (αλλιως μας ειχε μαθει η sony-ericsson) αλλα ετσι ειναι τα πραγματα... Οσο για το pc-suite θα συνδεσεις το κινητο με το pc (το κινητο θα ειναι κλειστο) θα τελειωσεις την εγκατασταση και θα σε ρωτησει αν θες να τρεξεις το pc-suite θα πεις οχι.Θα βγαλεις το καλωδιο απο το κινητο,θα ανοιξεις το κινητο και θα ξαναβαλεις το usb.Οταν ερωτηθεις θα πεις να ανοιξει με pc-suite και εισαι ετοιμος.. Οποιος αλλος τροπος δοκιμασα δεν το εβλεπε... Δοκιμασε και μας λες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.