Jump to content

Εγγυηση laptop - Dell & Toshiba

jax7480

Recommended Posts

Ο αδερφος της γυναικας μου λοιπον, εχει μετακομισει εδω και ενα χρονο σχεδον στον Καναδα.

Θελει να αγορασει νεο λαπτοπ μιας και το HP 4ετιας που εχει (και ειχα πριν εγω) εχει αρχισει να λαλαει (κολληματα, χαλασε το DVDR, μια δουλευουν, μια δεν δουλευουν οι USB).

Εχω αποφασισει για δικους μου λογους, να του στειλω λαπτοπ απο εδω, Ελλαδα.

Εχω βρει 2 μοντελα συγκεκριμενα, ενα Dell και ενα Toshiba.

Δεν ξερω σε ποιο απο τα 2 θα καταληξω τελικα.

Το προβλημα ειναι το εξης.

Η εγγυηση που παρεχουν οι συγκεκριμενες εταιριες, ισχυει στον Καναδα?

ή θα πρεπει να ειμαστε στο πηγαινελα με το λαπτοπ, χαλασε κατι, στειλε το πισω και λοιπα?

Το ενα λαπτοπ θα αγοραστει απο το Πλαισιο ή απο Public και το αλλο απο Multirama ή Public.

Επειδη δεν εμπιστευομαι και τοσο τους πωλητες, ηθελα να ξερω αν γνωριζει κανεις συγκεκριμενα, να μου πει,

οτι για Dell ισχυει αυτο και για Toshiba αυτο.

Εννοειται οτι θα παρω τηλεφωνο και την εκαστοτε αντιπροσωπια (Ideal και Dell).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Για την dell δεν εχει σημασια απο που θα αγορασεις, ισχυει κανονικα η εγγυηση. Καλο θα ηταν να αγοραστει και η 3ετης επεκταση, να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

Απο την αλλη ομως, νομιζω οτι η πιο 'καλη' λυση ειναι να αγοραστει το λαπτοπ απο τον Καναδα, αν και προφανως θα υπαρχει ειδικος λογος που κανει επιτακτικη αναγκη την αγορα απο Ελλαδα.

Δεν μπορείς να το αγοράσεις online ας πούμε από Dell Καναδά και να του το παραδώσουν αυτοί; Θα γλιτώσεις και τα υπερατλαντικά μεταφορικά. Άσε που νομίζω έχουν άλλο είδος τροφοδοσίας/πρίζας εκεί.

Δεν μπορείς να το αγοράσεις online ας πούμε από Dell Καναδά και να του το παραδώσουν αυτοί; Θα γλιτώσεις και τα υπερατλαντικά μεταφορικά. Άσε που νομίζω έχουν άλλο είδος τροφοδοσίας/πρίζας εκεί.

Αυτο το εχω σκεφτει.

Απλα ο αδερφος, ειναι ασχετος απο υπολογιστες, μονο στο skype ξερει να μπαινει και στο youtube.

To να κατσω να φαω 5+ ωρες να το στησω μεσω teamviewer/skype ειναι λιγο μανικι.

Ασε που θελω να του στειλω και καποια αλλα πραγματα οποτε θα παει πακετο μαζι με αλλο δεμα, μεγαλυτερο.

Για τις τροφοδοσιες το εχω σκεφτει. Λογικα θα χρειαστει αλλο μετασχηματιστη/φορτιστη.

Λογικα θα χρειαστει αλλο μετασχηματιστη/φορτιστη.
Όχι, μάλλον άλλο καλώδιο από την πρίζα στον μετασχηματιστη/φορτιστη ή κάποιο μετατροπέα του βύσματος της πρίζας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.