Trooper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2004 Ξερει κανεις καποιο αξιόπιστο ram-saver πρόγραμμα ? Δηλαδή να σου αδειάζει τη μνήμη απο προγράμματα που δεν κάνουν τιποτα...Ειχα βρει παλια ένα αλλα δεν ηταν αξιόπιστο, επαιζα παιχνίδι και μου το έβγαζε και το παιχνίδι απο τη μνήμη :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Για ρίξε μία ματιά στο RamSaver ProΔεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του, αλλά είναι παραμετροποιήσημο και δίνει αρκετές πληροφορίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 ram booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Για ρίξε μία ματιά στο RamSaver Pro Δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του, αλλά είναι παραμετροποιήσημο και δίνει αρκετές πληροφορίες.... LOL Φανη, αυτο ειχα ήδη βάλει... Εχει πολλά πράγματα και οντως οταν του λες να σου καθαρίσει μνημη το κάνει...Θα το ψάξω λιγο να δω. Αμαρτωλε το ξέρεις το ram booster? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.