Jump to content

Για κατοχους DFI Lanparty NFII Ultra B, συζητηση για Bios και Nforce drivers

soki

Recommended Posts

Αυτες οι Μασκιν φαινονται πολυ καλες.Για τις αλλες μνημες που βρηκα..αν ειναι οντως ΒΗ5 ή ΒΗ6 δεν θα υπαρχει προβλημα στο oc λογω οτι ειναι μονο pc2700 και pc3000??Αν δε λεει με κοβω βουρρρρ για Μασκιν

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Ερωτηση για vcore mod stability.Εχει κανει καποιος το mod αυτο?Βλεπω στο bios αλλα και στο harware monitor οτι το ρευμα ειναι πολυ ασταθες.Συγκεκριμενα δινω 1.7ν και οι μετρησεις που δειχνει ειναι 1.65-1.71!!Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι ο soki ειχε προσπαθησει ανεπιτυχως(παιζει να κανω λαθος)..το κατορθωσε κανεις?Αν σε τοσο χαμηλα ρευματα εχει τετοια διακυμανση δεν θελω να φανταστω στα υψηλα.

Σωστα θυμασαι δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει, το vdimm mod παντως πιανει μια χαρα, το vdd mod δεν το εχω δοκιμασει. :)

Θα τα βρεις στον κατουμα, μονο για το vcore mod βεβαια που ειναι μεγαλο το chipaki. Στα αλλα θελεις κολλητηρι... :)

Το ξερω οτι εχω αρχισει και γινομαι σπαστικος αλλα μπορει να μου πει καποιος ποσα Κ τριμερακια χριαζονται για vcore και vdd mods επειδη εκτος απο τη πρωτη μερα που εριξα μια γρηγορη ματια στο link και αποθηκευσα τις photos δεν εχει ξαναδουλεψει:...:

Για vcore mod κανεις 2 Mod, ενα για αυξηση του vcore στο 7 ποδαρακι του HIP6301 και ενα για να ξεγελασεις την προστασια πανω απο 2 volt περιπου, το λεγομενο Vsense στο 10 ποδαρακι στο ιδιο chipaki. Και στις 2 περιπτωσεις θελεις 50 kohm τριμμερακια.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?postid=327056#post327056

Για το vdd βαζεις αναμεσα στα ποδαρακια 4 και 6 του LM358, 70 kohm trimmer .

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?postid=354127#post354127

http://www.malvescorner.com/nfii.htm

ρε παιδια εχει κανεις προβλημα να τρεξει με multi 9x? εκτος του οτι τα xp δεν ειναι σταθερα δεν ποσταρει κιολας στο επομενο reboot.δοκιμασμενο με 12-31 και 11-27 bios.περιεργο.

Μια χαρα δουλευει σε μενα ο 9x. Μηπως ειναι καμια παραξενια του δικου σου Mobile?

Πολυ ωραιο συστημα εχεις φτιαξει οπως το βλεπω στην υπογραφη σου, κανα bench θα μας δωσεις? :D

Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 17:53]

Μια χαρα δουλευει σε μενα ο 9x. Μηπως ειναι καμια παραξενια του δικου σου Mobile?

το προβλημα το ειχα και στον προηγουμενο 2600+ οποτε δεν ξερω τι παιζει

Πολυ ωραιο συστημα εχεις φτιαξει οπως το βλεπω στην υπογραφη σου, κανα bench θα μας δωσεις? :D

το συστημα βρισκεται ακομα στο ψαξιμο πχ οι μνημες ηταν τελειως ακαφτες και πηγαιναν μεχρι 240, τωρα καιω στα 248 με 3.2vdimm και βλεπουμε.ο mobile ειναι χτεσινος:D οποτε τον στρωνω ακομα.

• 4 weeks later...

τελικα το 2-17(1-31) πρεπει αν εχει bug μετα απο καποια mhz του επεξεργαστη. ενο 30mhz κατω ειμαι 25λεπτα prime stable 30 mhz κολανε ολα και εχει γινη αυτο πανο απο 4 φορες μολις το παο εκει τσουπ κολαει. μου φενετε θα ξαναγυρισο στο ηρωικο 1-21 ενταξη θα χασο λιγο απο τις μνημες αλλα.... υπαρχει περιπτοσει να φταει το agp latency στην περιπτοση μου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.