Jump to content

Για κατοχους DFI Lanparty NFII Ultra B, συζητηση για Bios και Nforce drivers

soki

Recommended Posts

Kάτι άλλο.

Αν έχετε έναν SATA δίσκο και θέλετε να μπουτάρετε από αυτόν θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει τους non-raid drivers που υπάρχουν στο cd και στο bios να βάλετε SATA και όχι SATA Raid.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Moυ φαίνεται ότι με το beta 12/31 έχω τα προβλήματα του VGiozo.

Δε μπορώ να τρέξω στα ίδια settings με την Abit και πιθανώς φταίει που έχω DLT3C.

Έβαλα το official 27/11 και αναμένω....

Το σύστημα δεν πετούσε μπλε οθόνες κλπ΄... απλά κόλαγε.

εμενα το 1-31 δεν μου εκατσε καλα. εγω βρηκα την υσηχια μου με το 1-21. καμια φορα δεν ανοιγη με μεγαλα fsb αλλα restart κοντρα restart ανοιγη. αλιως cmos αλλα μονο με μεγαλα fsb το κανει

Mε το official πάμε καλά έως τώρα...3 ώρες folding+prime blend.

Αλλά ακόμα (αχ Τόλη εσύ ξέρεις) κάνει ένα θόρυβο στις μνήμες κοντά σαν μικρό κουδούνισμα ή αλλιώς διαρροή ρεύματος (τα τζιτ της ΔΕΗ).

Θα δω μήπως φταίει η τάση στις μνήμες, ή τα σφιχτά timings ή είναι τίποτα Mosfet τελικά ή κάτι άλλο...

Επίσης ρε παιδιά (λολ Τόλη ) δε κάνει ΜΠΙΠ όταν boot σαν την Αbit...!!!

Αρχική απάντηση από zyx

καμια φορα δεν ανοιγη με μεγαλα fsb αλλα restart κοντρα restart ανοιγη.

Οταν μπαινουν κατι παλικαρια και ζητανε βοηθεια για το ποια μητρικη θα αγορασουν, πεταγεστε και λετε "DFI δαγκωτο!" και "κανενα προβλημα" και "rock stable ουτε ενα ρεσταρτ" κλπ.

ΜΗΝ το ξανακανετε αυτο, υπαρχουν καινουριοι χρηστες στο forum και δεν μπορουν να ξεχωρισουν τον εμπειρο απο αυτον που εχει δουλεψει μια nForce2 μητρικη μονο. Αν χαρηκες που η Lanparty ανεβαινει 260 MHz FSB δεν χρειαζεται να παρασυρεις και ασχετους στο restart κοντρα restart παιχνιδι...

Ελα το απογεμα Εγκωμιο να τ' ακουσεις κι απο κοντα... :p

[EDIT]

Και φυσικα μιλαω γι' αυτα τα ποστς:

τι τρελα billpeppas? εμενα δεν μου εχει κανει τιποτα. μια χαρα ειναι. και εκτος απο μια dfi οι αλλες εδω στο φορουμ πανε πολοι καλα
τωρα απο σταθεροτητα τη να σου πω μια χρα ειναι ουτε restart ουτε τιποτα

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2124

Aνέβασα επιτέλους FSB με το bios το official. Με την Αbit και το τελευταίο bios δε μπορούσα να ανεβάσω με τίποτα.

Eμένα μου φαίνεται πιο σταθερό από ένα το beta που δοκίμασα και θα το κρατήσω.

Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται για αυτό που λες Chosen αρκετοί παρασύρθηκαν και από τα διάφορα beta,alpha κλπ...και φυσικά συμπεριφέρθηκαν στη μητρική λες και μπορούσε να πάει 240 με τη μία κλπ...δεν την είδαν πιο προσεκτικά...

Ενταξει ρε πετρο μην τα παιρνεις κιολας...Μερικοι ειναι ΟΚ για αυτα που θελουν μερικοι αλλοι δεν ειναι ΟΚ...

Ανέβασα και FSB επιτέλους...τουλάχιστον σε αυτό και με το σωστό Bios η μητρική είναι άψογη στο να σε ανεβάζει!

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 19:13]

Ανέβασα και FSB επιτέλους...τουλάχιστον σε αυτό και με το σωστό Bios η μητρική είναι άψογη στο να σε ανεβάζει!

Χαχαχαχαχα Σπυρο χωρις μπιπ μπιπ στο boot τι να το κανεις.Μονο με ζζζζιιιιιιιιττττττττ εισαι αστα χαλια:D

Mε ζζιιιτ και χωρίς μπιπππ είμαι 10x215 σαν πρώτο τεστ...1.7Vcore...και ανεβάζω...

Α τελικά δεν τον δίνω μάλλον στο πα;

Αρχική απάντηση από Spyrus

ποιό είναι δηλαδή το σωστό bios?

Εγώ δοκίμασα το 11/31 το beta και ήμουν ασταθής.

Τώρα έβαλα το Official 27/11 και είμαι μια χαρά. Αυτό θεωρώ εγώ σωστό.

'Ισως κάποιο άλλο beta να έκανε πάλι δουλειά καλή αλλά εγώ θα 'κολήσω' με αυτό για την ώρα.]

Αν απλά έχεις προβλήματα με κάποιο άλλο (και non-beta) δοκίμασέ το.

τωρα που μου τα ειπατε και απο κοντα ενταξει?:rolleyes::cool:

dfi rulezzz ρε. :D :D :D;)

και αν παρεξηγηθηκατε μου τα λετε την αλλη παρασκευει:p:D:cool:

εγω ομως το παραδεχτηκα και εχω τι σηνηδηση μου υσηχη. ειχατε δικιο

Αρχική απάντηση από zyx

τωρα που μου τα ειπατε και απο κοντα ενταξει?:rolleyes::cool:

dfi rulezzz ρε. :D :D :D;)

και αν παρεξηγηθηκατε μου τα λετε την αλλη παρασκευει:p:D:cool:

εγω ομως το παραδεχτηκα και εχω τι σηνηδηση μου υσηχη. ειχατε δικιο

XAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Ξερετε που υπαρχει μνημη με ΒΗ5 επιτελους?Εχω την Geil με 9.5*230(2.0-3-2-2-11) cpc enable άλλα δεν παει και πολυ παραπανω...

Καλα δεν τα χαλαμε εκει και τα ΒΗ6 τα ιδια ειναι.Που πουλανε μασκιν ομως?Δεν εχω δει Ελλαδα(μαλλον εμεινα πισω).Εχω βρει κατι HyperX 2700(2-2-2-5-1) και 3000(2-2-2-6-1).Αυτες τι λενε?Μηπως εχουν καποιο απο τα δυο αυτα τσιπακια με τοσο χαμηλα timings?Θα ειναι καλες για overclock?(λογω οτι ειναι 333 ρωταω).

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 05:01]

Καλα δεν τα χαλαμε εκει και τα ΒΗ6 τα ιδια ειναι.Που πουλανε μασκιν ομως?Δεν εχω δει Ελλαδα(μαλλον εμεινα πισω).Εχω βρει κατι HyperX 2700(2-2-2-5-1) και 3000(2-2-2-6-1).Αυτες τι λενε?Μηπως εχουν καποιο απο τα δυο αυτα τσιπακια με τοσο χαμηλα timings?Θα ειναι καλες για overclock?(λογω οτι ειναι 333 ρωταω).

E αυτες κατα μεγαλη πιθανοτητα ειναι ΒΗ-χ.Αλλιως απο εξωτερικο , με ενα καλο σιτε για ονλινε και με ελαχιστα εξοδα αποστολης το http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.