jayfrog Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2010 ΡΕ παιδες, αν καποιος κανει ιστοσελιδα, και την διαφημιζει η την προτεινη σε διαφορα φορουμ, στα Off topic ειναι οκ?
RootX Μάϊος 1, 2010 #2 Μάϊος 1, 2010 Νομίζω ότι ο τσάμπας δεν τα κατάφερε τελικά....Πέρα από την πλάκα, κάθε site/φόρουμ έχει τους κανόνες του. Θα σου πρότεινα να τους συμβουλεύεσαι ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση.
jayfrog Μάϊος 1, 2010 Author #3 Μάϊος 1, 2010 Νομίζω ότι ο τσάμπας δεν τα κατάφερε τελικά....Πέρα από την πλάκα, κάθε site/φόρουμ έχει τους κανόνες του. Θα σου πρότεινα να τους συμβουλεύεσαι ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση.Δεν ειναι για μενα, απλα ενας μου ειπε οτι ετσι θα προσπαθειση να προωθησει την σελιδα του, και εγω του λεο σιγουρα ειναι οκ αυτο? ε και μου λεει ε στα OFF topics δεν πιστευω να πειραξει κανεναν ε και σκεφτηκα να ρωτησω
RootX Μάϊος 1, 2010 #4 Μάϊος 1, 2010 Τα off topic τμήματα των forums καλύπτονται από τους ίδιους κανόνες που καλύπτουν και τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ουσιαστικά, η θεματολογία αλλάζει μόνο και τίποτε άλλο.Οπότε καλά θα κάνει ο φίλος σου να διπλοτσεκάρει τους κανόνες του εκάστοτε site/forum πριν κάνει διαφημιστική καταχώρηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.