Jump to content

Windows 7 και search indexer crap

aggelopas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω κατι στο search tab αυτο καθυστερει χαρακτηριστικα για να μου φερει αποτελεσματα και νομιζω οτι ψαχνει εκεινη την ωρα να το βρει.Το ιδιο και οταν σορταρω τα αποτελεσματα με αυξουσα σειρα εμφανισης μεγεθους κλπ. καθυστερει/ξαναψαχνει/δεν ξερω τι ενω ηδη μου εχει φερει τα αποτελεσματα. Δεν αργει οπως το search companion στα xp, αλλα σε σχεση με το desktop search για xp καθυστερει παρα πολυ και τα αποτελεσματα του δεν ειναι αξιοπιστα παντα.

Αφου εφτασα να τρεχω xp mode με εγκατεστειμενο desktop search και να ψαχνω απο εκει αρχεια που ηξερα οτι ειχα αλλα το search των 7 δεν τα βρισκουν. Θα ανεβασω και φωτο για να δειτε τι παιζει.

Control Panel/Folder options, στην καρτέλλα search τι έχεις επιλέξει ;

Οι επιλογές σου καθορίζουν την ταχύτητα μα και την αξιοπιστία της αναζήτησης.

Μπορείς να έχεις γρήγορα, αλλά οχι ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Μπορείς να έχεις deep ψάξιμο, με το ανάλογο κόστος σε χρόνο.

Μπορείς να βρείς και την ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και αξιοπιστίας που σε βολεύει.

Τώρα αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, θα σου έλεγα να κλείσεις oτιδήποτε σχετίζεται με το indexing.

Να κατεβάσεις το everything, και απλά να απολαύσεις.

Τιμή και δόξα στο μέλος tarasque που το είχε υποδείξει παλαιότερα:worship:

Πανάλαφρη, υπεργρήγορη και υπεραξιόπιστη αναζήτηση. Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεί κάποιο αρχείο που υπάρχει στους δίσκους σου.

Control Panel/Folder options, στην καρτέλλα search τι έχεις επιλέξει ;

Οι επιλογές σου καθορίζουν την ταχύτητα μα και την αξιοπιστία της αναζήτησης.

Μπορείς να έχεις γρήγορα, αλλά οχι ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Μπορείς να έχεις deep ψάξιμο, με το ανάλογο κόστος σε χρόνο.

Μπορείς να βρείς και την ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και αξιοπιστίας που σε βολεύει.

Τώρα αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, θα σου έλεγα να κλείσεις oτιδήποτε σχετίζεται με το indexing.

Να κατεβάσεις το everything, και απλά να απολαύσεις.

Τιμή και δόξα στο μέλος tarasque που το είχε υποδείξει παλαιότερα:worship:

Πανάλαφρη, υπεργρήγορη και υπεραξιόπιστη αναζήτηση. Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεί κάποιο αρχείο που υπάρχει στους δίσκους σου.

Οι επιλογες μου ειναι σωστες και στα options.

Το everything καλο φανηκε αλλα δεν κανει για τον τροπο που το χρησιμοποιω εγω το search.

δλδ θελω να τα σορταρω με συγκεκριμενο μεγεθος, ή να μου εμφανιζει μονο mp3,exe κλπ., απο συγκεκριμενο path κλπ. και το windows search ηταν το καλυτερο οσο αφορα live preview αποτελεσματων, preview pane στο πλαι, αξιοπιστια, ταχυτητα, φιλτραρισμα, indexαρει unc paths και το integration με το shell του explorer ηταν αρκετα πρακτικο. ειχα δοκιμασει και το google desktop και το copernic αλλα καμια σχεση.

Παραδειγμα εδω θελω να βρω κατι αρχεια απο το γραφειο και δεν θυμαμαι πως το εχω ονομασει. στο windows search που τρεχει συνεχεια μου βρισκει παπαριες και στο xp mode που το index τρεχει μονο οταν ειναι ανοιχτο μου βρισκει αυτο που θελω.

searcho.jpg

Εδω ας πουμε ψαχνω για τα παντα στο c: ωστε να τα σορταρω με μεγεθος μετα και στα αποτελεσματα μου πεταει και πραγματα απο το e:

search2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.