tsilas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2010 Γεια σας παιδια προσφατα πηρα τσαμπα απο εναν φιλο μου την παραπανω καρτα ηχου κ θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να την βαλω στο πισι μου.Επισης εχω ηχεια 5.1 και τα εχω συνδεσει στην καρτα ηχου της μητρικης μου ASUS P6T.Θα δω διαφορα με την καρτα ηχου αυτη????Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 αν εχεις καλουστικα ηχεια, πιστευω θα δεις αρκετη διαφορα. εγω με μια creative sounblaster audigy SE παντως, και ηχεια LOGITECH Χ-540 5.1 ειδα σοβαρη διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilas Μάϊος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε cabdik γιατι απο θεματα ηχου δεν ξερω και πολλα πραγματα.Αυτα τα ηχεια εχω παρεμπιπτόντως([ame=http://www.amazon.com/Altec-Lansing-VS3151-6-Piece-System/dp/B0001FZCQ6).Ηθελα]404 - Document Not Found[/ame] να ρωτησω κ κατι αλλο γιατι εχω καποιες αποριες.Πανω στην καρτα ηχου εχει κατι υποδοχες cd spdif,spdif_io.Μηπως ξερεις σε τι χρησιμοποιουνται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.