eleven Ιανουάριος 24, 2004 Author #21 Ιανουάριος 24, 2004 cherryman οχι δεν έιναι Fanuc ο controler (ευτυχώς) Heidenhain ειναι(και πάλι ευτυχώς) Πολυ όμρφο το σχεδιο σου με τι προγραμμα το σχεδιασατε? Γιτί δεν σε τραβηξε? bleo8onhs Ναι οντως πολύ κυριλέ Μακάρι φίλε μου να ήταν δικά μου τότε να έβλεπες........ Οχι βρε τι ποτηροτρυπανο .Λογο υψηλών RPM σου φαινεται έτσι (3500 rpm και το κοπτικό είναι διαμέτρου 8 μμ solid carbide επικαλυμένο) Δεν χρειαζεται βεβαια τετοια ποιοτητα για το πλέξι αλλα ηταν καινούργιο και ετσι το χρησιμοποιησα kallileo Ελα να τα πούμε απο κοντά
kallileo Ιανουάριος 24, 2004 #22 Ιανουάριος 24, 2004 Που να ερθω Eleven???Ριξε μια ματια στο θεμα "Waterblocks???" που ανοιξα τωρα σε παρακαλώ.
eleven Ιανουάριος 24, 2004 Author #23 Ιανουάριος 24, 2004 την επόμενη παρασκευη θα σε ενημερωσω για το πουΑπαντησα ήδη
sokratis Ιανουάριος 24, 2004 #24 Ιανουάριος 24, 2004 Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το original plexi. ευγε!
cherryman Ιανουάριος 25, 2004 #25 Ιανουάριος 25, 2004 Αν δεν κάνω λάθος Fanuc είναι το πρόγραμμα ε; Δεν τα θυμάμοι κι όλας, τα έχω ξεχάσει. Είναι αυτό που ξεκινάει με BILLET και παέι με G00 (ελεύθερη κίνηση) G01 (ταχύτητα κοπής). Μην γελάς ρε, είπα δεν τα θυμάμαι. Ορίστε και ένα προσχέδιο στο μιλιμετρέ. Ακολουθήσαν χιλιάδες δοκιμές για κάθε σημείο να βγει σωστό. Δεν με τράβηξε γιατί δεν ξέρω. Απλά δεν έκατσε. Δεν τα πήγαινα και πολύ καλά με τα θεωρητικά. Λίγο απ' όλα και έχεις το τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή με λίγα λόγια τώρα δεν χαίρεστε τα blocks του cherryman. :p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.