Jump to content

Cable Sleeve

evolution

Recommended Posts

γιατί δεν ανεβάζετε αυτά τα στολίδια στην σελίδα του μουλτιράμα???κάθομαι και βγάζω τα μάτια μου τόσες μέρες στην οθόνη να βρω τι να πάρω από το ίντερνετ γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά..:computer:

και στην αθήνα που ανεβαίνω μένω στην άλλη άκρη και βαριέμαι να κατεβαίνω πειραιά εργάσιμες ώρες που είναι πήχτρα οι δρόμοι.. έχω κάνει ήδη 3παραγγελίες από αγγλία, και όλο κάτι ξεχνάω και δεν βρίσκω να τα πάρω όλα από ένα μαγαζί..:(

θα ήταν ωραίο πιστεύω να βλέπαμε τα προϊόντα (ποικιλία) και τις τιμές που έχετε.. έβλεπα τις τιμές στην φωτό που ανέβασες και δεν μου φαίνονται άσχημες σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μαγαζιά του εξωτερικού..

φιλικά παναγιώτης!

γιατί δεν ανεβάζετε αυτά τα στολίδια στην σελίδα του μουλτιράμα???κάθομαι και βγάζω τα μάτια μου τόσες μέρες στην οθόνη να βρω τι να πάρω από το ίντερνετ γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά..:computer:

και στην αθήνα που ανεβαίνω μένω στην άλλη άκρη και βαριέμαι να κατεβαίνω πειραιά εργάσιμες ώρες που είναι πήχτρα οι δρόμοι.. έχω κάνει ήδη 3παραγγελίες από αγγλία, και όλο κάτι ξεχνάω και δεν βρίσκω να τα πάρω όλα από ένα μαγαζί..:(

θα ήταν ωραίο πιστεύω να βλέπαμε τα προϊόντα (ποικιλία) και τις τιμές που έχετε.. έβλεπα τις τιμές στην φωτό που ανέβασες και δεν μου φαίνονται άσχημες σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μαγαζιά του εξωτερικού..

φιλικά παναγιώτης!

Παναγιωτη πιστεψε με εαν περνουσε απο το χερι μου θα τα ειχαμε ανεβασει εδω και χρονια (αυτα που ειχαμε τοτε τουλαχιστον)

αλλα δυστυχως δεν αποφασιζω εγω για αυτα τα πραγματα

απο αυτο το μηνα αρχισαν καποιες κινησεις

αλλα λογω φορτου εργασιας μην περιμενεις θαυματα σε συντομο χρονικο διαστημα.

με ενα τηλεφωνο παντως στο καταστημα

συνηθως μπορεις να εχεις μια γρηγορη εικονα του τι υπαρχει διαθεσιμο και τι αναμενεται

Παναγιωτη πιστεψε με εαν περνουσε απο το χερι μου θα τα ειχαμε ανεβασει εδω και χρονια (αυτα που ειχαμε τοτε τουλαχιστον)

αλλα δυστυχως δεν αποφασιζω εγω για αυτα τα πραγματα

απο αυτο το μηνα αρχισαν καποιες κινησεις

αλλα λογω φορτου εργασιας μην περιμενεις θαυματα σε συντομο χρονικο διαστημα.

με ενα τηλεφωνο παντως στο καταστημα

συνηθως μπορεις να εχεις μια γρηγορη εικονα του τι υπαρχει διαθεσιμο και τι αναμενεται

άμα ψάχνετε άτομο, με μηνιάτικο 1000E μπορώ ευχαρίστως να σας ενημερώνω το site :D (και χωρίς επικουρικό ταμείο που ακόμα δεν ξέρω γιατί το παίρνω :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.