pancho Ιούνιος 7, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 φιλε πες μου λιγο.πρωτα απο ολα μπραβο!!πολυ καλη δουλεια!! keep up the good work που λενε και στο χωριο μου. τωρα θα ηθελα να σε ρωτησω αν κανει πολυ θορυβο το κουτι γιατι σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα να δω επειδη το εχεις και ολας να μου πεις αν ειναι καλο και αν αξιζει να το παρω η να παρω καποιο αλλο.ευχαριστωΠολύ καλό.-(ειδικά για τα χρήματα που ζητά . . .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 10, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 φιλε πες μου λιγο.πρωτα απο ολα μπραβο!!πολυ καλη δουλεια!! keep up the good work που λενε και στο χωριο μου. τωρα θα ηθελα να σε ρωτησω αν κανει πολυ θορυβο το κουτι γιατι σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα να δω επειδη το εχεις και ολας να μου πεις αν ειναι καλο και αν αξιζει να το παρω η να παρω καποιο αλλο.ευχαριστωΝα με συμπαθάς φίλε Μάκη, αλλα , έχω μπλέξει και μόλις τώρα είδα το post σου.Όχι το κουτί δεν κάνει θόρυβο, ακόμα και χωρίς καμία παρέμβαση -με τους ανεμιστήρες που έχει - είναι ήσυχο.Το πρόβλημα γενιέται από την στιγμή που θα βάλεις ανεμιστήρες με μεγάλη παροχή ΚΑΙ υψηλή στατική πίεση.Αυτοί οι ανεμιστήρες δεν φημίζονται για την "διακριτικότητά" τους.Συνεπώς εδώ έχουμε ένα ζήτημα, του οποίου μια απόπειρα απάντησης είναι αυτή η δουλειά.Η οποία -παρεμπιπτόντως - βρίσκεται προς το παρόν σε φάση "ομφαλοσκόπησης":red:Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον προχωράω την άλλη δουλειά, και που θα πάει θα................ξανά προς την δόξα τραβά!!!Καλό ξημέρωμα όμως , γιατί πάω για ύπνο, αύριο είμαι πρωϊνός.Να είσαι καλά και ότι θέλεις.......... ρώτα με , αν ξέρω πολύ ευχαρίστως!Να είμαστε καλά.Καληνύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.