esykas Μάϊος 16, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Καλημέρα δοκίμασα ξανά στην Albatron να εγκαταστήσω τα 2Χ2048MBytes μαζί με άλλα 2 ντιμ από 256 το καθένα και ανοίγοντας το cpuz μου βγάζει μνήμη 4608 ΜΒytes slot1 2048 pc3200 (200MHZ) slot2 256 pc2700 (166MHZ) slot3 2048 pc3200 (200MHZ) slot4 256 pc2700 (166MHZ)είναι εντάξει τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 16, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 E άμα σου ανοίγει κανονικά δεν θα είναι εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 16, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 :baby: ρωτώ γιατί αν βάλω τα δύο 2048 μόνα τους δεν!! κάνει ένα μακρόσυρτο beep που επαναλαμβάνετε χωρίς να ανοίξει το pcόταν προσθέσω όμως μαζί και ένα από τα 256 τότε ανοίγει κανονικά.:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 29, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Καλημέρα παρατήρησα ότι τα ΧΡ στην μητρική της ELITE648FX μόλις έκανα αναβάθμιση σε sp3 έχασαν τη σύνδεση LAN και έχω ίντερνετ μόνο με usb στικάκι.Στην αρχή μου άνοιγε τον ΙΕ στη πρώτη σελίδα και δεν άνοιγε δεύτερη,στο τέλος τίποτα κατέβασα από την sis τους drivers (sl119)που θέλει,δούλεψε για λίγο διάστημα και μετά πάλι τα ίδια,είναι πρόβλημα από το motherboard;Υ.Γ.πηγαίνοντας συνδέσεις με....δεν αμφανίζετε πουθενά το LAN μόνο το ασύρματο:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάϊος 29, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=6ADAF000-E2AA-4EAF-81F4-6AF385768280&displaylang=enBrief DescriptionAfter you install Windows XP Service Pack 3 (SP3), Device Manager may not show any devices, and Network Connections may not show any network connections. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 29, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 καλησπέρα το κατέβασα και το εγκατέστησε αλλά το πρόβήμα δεν λύθηκε κρατώ μια επιφύλαξη μόνο για την εγκατάσταση που έκανα δηλαδή από την σελίδα τις microsoft που μου έδωσες έκανα το κατέβασμα και στην διαδιακασία στο τέλος που λέει που να κάνω αεγκατάσταση το άφησα και έκατσε στην επιφάνεια εργασίας μάλον κάπου αλλού πρέπει να εγκατασταθεί σωστά; αν μπορείς πές μου σε παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάϊος 29, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Δε νομίζω ότι αφήνει περιθώρια λάθους η διαδικασία. Το κατεβάζεις, το εκτελείς με διπλό κλικ, επιλέγεις παντού yes όπου σε ρωτάει, και στο τέλος ενδέχεται να σου ζητήσει να κάνεις ενα restart. Ενημερωτικά πάντως, εχω μητρική με το ίδιο chipset, και το lan δούλευε απροβλημάτιστα σε xp sp3. Στα seven με παίδεψε λίγο, αλλά με μια ντρίμπλα το έκανα και δούλεψε και εκεί. Βεβαιώσου ότι δε δουλεύει το update της ms, και θα δοκιμάσουμε από άλλο δρόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 29, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 δεν μου ζήτησε restart και όταν πατήσω ξανά το setup στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζει για κλάσματα δευτερολέπτου την γραμμή εντολών και προλαβαίνω να διαβάσω κάτι για την εγκατάσταση στη registry Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάϊος 29, 2010 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 η εγκατάσταση πρέπει να γίνει σε safe mode λέει η ms. Δεν το φαντάστηκα, sorry.How to apply the hotfixDownload the hotfix package. Important The remaining steps must be completed in Safe Mode.Restart the computer in Safe Mode. To restart the computer in Safe Mode, follow these steps.Note Print these instructions before you continue. Click Start, and then click Shut Down. In the Shut Down Windows dialog box, select Restart in the What do you want the computer to do list, and then click OK. After the computer restarts but before Windows XP starts, press F8. Use the arrow keys to select the Safe Mode option, and then press ENTER.Extract the hotfix that you downloaded. To do this, follow these steps: Double-click the hotfix package. This step extracts the Fixccs.exe file. Select a location to which you want to save the file. Click OK when the file is extracted.[*]Locate and double-click the Fixccs.exe file. A Command Prompt window opens, and the necessary tasks are performed. The Command Prompt window closes automatically after all tasks are completed.[*]When the necessary tasks are completed, restart the computer in normal mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 30, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 τι να πω μπαίνω με F8 και δεν λειτουργούν τα πλήκτρα οκ μπήκα από bios και το διόρθοσα τώρα θα πάω όπως έγραψες και βλέπουμεκαταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σαςτελικά το πρόβλημα λύθηκε με το bios επειδή μπήκα για να κάνω διαθέσιμο το πληκτρολόγιο είδα από κάτω ότι δεν ήταν διαθέσημο το LAN το έκανα διαθέσημο και τέλος τι να πω!! sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 6, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Έχω έναν αρχαίο υπολογιστή με τον επεξεργαστή Intel Pentium 4 Prescott 3ghz 800fsb socket 478 και ανεβάζει τρομερές θερμοκρασίες:idle: 55full load: 75το ξέρω ότι ο εν λόγο επεξεργαστής έχει ένα θέμα με την ζέστη(Επί την ευκαιρία μεχρι πόσους βαθμούς Κελσίου είναι σωστό να δουλεύει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής) και παρόλο που του εχω αλλάξει την θερμοαγώγιμη πάστα όπως επίσης εχω καθαρίσει και την μαμησια ψήκτρα δεν εχω δει τρομερές διαφορές πέρα από 2 - 3 βαθμούς Κελσίου.Τι προτείνετε?Αν προτείνετε εναλλακτικές ψήκτρες τότε να μην χρειάζεται να βγάλω όλο το socket 478 γιατί βαριέμαι να ξηλώνω όλο το pc από την αρχή.Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Ιούλιος 6, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Σε τοσο παλιο συστημα δεν αξιζει να δωσεις ουτε 1 ευρω .Τωρα για τις θερμοκρασιες ειναι λιγο αυξημενες αλλα εισαι μεσα στο οριο,πανω κατω καλο ειναι να μην ανεβαζει πανω απο 80.Λογικα θα φταιει το καλοκαιρακι για αυτην την αυξηση,ειδικα αν το δωματιο σου ειναι φουρνος.Δοκιμασε να ανοιξεις το πλαινο του κουτιου να δροσιστει λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 6, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Μα εχω είδη ένα ανεμηστηράκι πέρα από το μαμησιο που στέλνει κρύο αέρα(Μην φανταστείς πολύ όσο κρύο αέρα μπορεί να στείλει ένα ανεμηστηράκι) πάνω στον επεξ. είσαι σίγουρος ότι μεχρι 80 βαθμούς είναι οκ ο συγκεκριμένος επεξεργαστής? Η intel τι προδιαγραφές έχει για τις θερμοκρασίες που δουλεύουν οι prescott(Μάλλον res HOT πρέπει να λέγονται καλύτερα) επεξεργαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Ιούλιος 6, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Noμιζω για του prescott ειναι στους 70, αλλα και 80 νανε σε σπανιες περιπτωσεις δεν πιστευω να καει,απλα φθειρεται ποιο γρηγορα το τσιπακι.Τωρα αν σου περισευουν χρηματα για την ψησταρια μπορεις να βαλεις μια ψυχτρουλα(http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Katana-3-CPU-Cooler-SCKTN-3000.htm) η να τον υποχρονισεις λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 6, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Όπως προείπα αν δεν χρειάζεται να βγάλω το socket 478 που είδη έχει η μητρική μου ναι γιατί όχι να το βάλω αν πιστεύεις ότι θα δω διαφορά.Άλλωστε ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν έχει σύστημα που αν πάει να καεί να κλείσει το μηχάνημα για να μην καεί.Τέλος αν μπορεί κάποιος να μου βρει το επίσημο λινκ της intel που λέει μεχρι τι θερμοκρασία δουλεύουν οι prescott θα τον ευχαριστούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούλιος 7, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Oι θερμοκρασίες κυμαίνονται στα επίπεδα που προαναφερθηκαν πιο πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 7, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Είναι σίγουρο ρε παιδιά ή θα βρεθώ προ εκπλήξεως με το να μου καεί καποια στιγμή ο επεξ.Έχει κάποιος κανένα επίσημο λινκ από την Intel για να δω τι θερμικά όρια έχει βάλει η Intel για τον εν λόγω επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 7, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 69,4 βαθμοί απ' ότι βλέπωhttp://ark.intel.com/Product.aspx?id=27497Μην ανησυχείς. Είναι πολλοί ζεστοί οι prescott, είναι και καλοκαίρι...Δεν αναφέρεις κι' όλας προβλήματα με επανεκκινήσεις κ.τ.λ.Optional δε θα του έκανε κακό ενας καλός καθαρισμός της ψύκτας+αλλαγή πάστας.Αν λάβεις υπ' όψιν το πριν πόσα χρόνια τοποθετήθηκε στο pc σου με τη stock τσίχλα που έχει για πάστα.Αν δεν έχεις όμως ευχέρεια με τη διαδικασία, καλύτερο είναι να μην πειράξεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 7, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Φίλε αν διάβαζες λίγο τα προηγούμενα ποστ μου θα έβλεπες ότι αυτά που προτείνεις ΤΑ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ.και με βάση το λινκ που έστειλες(Αρχικά δεν ξέρω αν είναι για τον δικό μου socket 478 επεξεργαστή ή για το socket 775 επομένως...) σε κάποιο σημείο λέει:TCASE 69.4°C αυτό σημαίνει ότι ο εν λόγο επεξ. είναι φτιαγμένος για να δουλεύει με max temperature 69 βαθμούς(γιατί τότε τους ξεπερνάει πολύ άνετα) ή ότι δουλεύει ακόμα και σε idle κατάσταση στους 70?Όχι προβλήματα με επανεκκινήσεις και κολλήματα δεν εχω ίσα - ίσα που δουλεύει αρκετά καλά παρόλο που φτάνει πολύ άνετα τους 75 βαθμούς Κελσίου.Έχω σκεφτεί να αλλάξω επεξεργαστή και να του βάλω πάνω έναν παλιότερο Intel p4 northwood 3ghz 800fsb hyper threating που δεν έχει αυτά τα προβλήματα θερμοκρασίας αφού το ανώτερο που θα φτάσει ένας northwood είναι 60 βαθμούς Κελσίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 7, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 sorry δεν το πρόσεξα:cry:Για socket 478 είναι το link.69,4 βαθμοί είναι η μέγιστη ασφαλής θερμοκρασία λειτουργίας σύμφωνα με την intel.Είσαι όμως σε αφαλή όρια θεωρώ. Δεν είναι απόλυτα αυτά τα νούμερα. Παίζει ρόλο και η θερμοκρασία του δωματίου σου.Τώρα για το Northwood, βάλτον αν τον έχεις πρόχειρο/εύκαιρο.''πολύ κακό για το τίποτα'' όμως νομίζω πως είναι η διαδικασία, από τη στιγμή που λες πως δεν έχεις προβλήματα.Μόνο σε ησυχία ίσως σου προσφέρει κάτι, γιατί εγω που εχω εναν τον δουλεύω με χαμηλές στροφές στην ψύκτρα και τώρα που σου γράφω είναι στους 48 βαθμούς σε iddle/με 30 βαθμούς στο δωμάτιο. full load δουλεύει πολύ σπάνια πια, και απ' ότι θυμάμαι φτάνει 60-65 max. Με το stock cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.