astrolabos Νοέμβριος 15, 2010 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Samsung I9000 Galaxy S vs. Apple iPhone 4: Collision course - GSMArena.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 15, 2010 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Αpple 3GS--->jailbreak--->+gps free/εφαρμογες με το κιλο -οθονη Desire--->android--->+ακλονητο, ταχυτατο, εφαρμογες με το κιλο,πολυ καλο λειτουργικο -δεν μ αρεσουν τα χρωματα της amoled μου φαινονται υπερβολικα ζεστα... Samsung Galaxy S---->+μεγαλη οθονη, android-εφαρμογες, γρηγορο -πλαστικουρα, ζεστη οθονη Nokia C6---> +το πηραν δυο φιλοι μου και αυτο που εχω να πω best value for money, βολευει τρελα το πληκτρολογιο, οvi market= εφαρμογες, εξαιρετικη πλοηγηση στο νετ -camera την νυχτα Τα αλλα δυο που ανεφερες δεν τα εχω επεξεργαστει καθολου... Σε οποιο δεν αναφερω gps σημαινει οτι εχει... Για μενα παρε Desire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 15, 2010 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Παστέλιε, πλέον το desire δε βγαίνει με AMOLED οθόνη. SLCD γιατί φάγανε πορτα από samsung.Η οθόνη του galaxy δεν ζεσταίνεται και το πλαστικό του είναι ίδια ποιότητα με του iphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 15, 2010 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Οκ για την οθονη του desire...Δεν λεω οτι ζεσταινεται απλα μου φενεται ζεστη απο αποψη χρωματων....προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου σαν κινητο...καλο ειναι αλλα δεν μου αρεσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 20, 2010 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 Δες το ZTE Blade(orange san fransisco για το αγγλικο) απο την wind.160 Euro = Android 2.2, capacitive 800x480,3g,wifi,gps,accelerometer, 512MB ram, 600 Mhz cpu,camera 3,2 autofocus αλλα ειναι αθλια σε indoor.Το σκεφτεσε ακόμα ? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 21, 2010 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 καλυτερα οχι αυτο που φερνει η wind γιατι εχει lcd και 256mb μνημη. απο orange κατευθειαν, amazon.co.uk, ebay, whatever...περιμενω το δικο μου απο ebay. 180 ευρωπουλα:baby: (Orange San Francisco - unlocked) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 29, 2010 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 καλυτερα οχι αυτο που φερνει η wind γιατι εχει lcd και 256mb μνημη. απο orange κατευθειαν, amazon.co.uk, ebay, whatever...περιμενω το δικο μου απο ebay. 180 ευρωπουλα:baby: (Orange San Francisco - unlocked)τι μου λες τώρα.. και υπάρχει μια επιδότηση στη wind που κάθεται.. -για το galaxy s έχει βγει η froyo στο ελλαντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 29, 2010 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Όχι ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 29, 2011 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Άσχετο αλλά είπα να το βάλω εδώ. Μιας και πιάσαμε το android, σκέφτομαι να τσιμπήσω το x10 mini στα 149 για . . . 2ο Μου αρέσει πολύ το design και το ότι είναι μικρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 29, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Δεν αξίζει Σωτήρη. Προσωπικά δε μου άρεσε. Το έχεις πιάσει να το δουλέψεις καθόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 30, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Ένας φίλος έχει το Mini Pro, ψιλοτραγικό το βρίσκω και σίγουρα δε θα έσκαγα οποιοδήποτε ποσό για να το πάρω. Απλά δε μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το χρησιμοποίησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 30, 2011 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 +1 Μακρια...!!!!! Ουτε εμενα μου εκατσε καλα στη χρηση.Και οχι μονο το mini της σειρας!! Η οθονη ειναι παρα πολυ μικρη και συνεπως αβολη για αφης ... Παρε ZTE Blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 30, 2011 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 έχει ήδη ένα blade βασικά, αλλιώς μάλλον θα το είχε πάρει χωρίς να ρωτήσει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Αρνητικά ακούω συνεχώς για τα Xperia, πρέπει να είναι τα χειρότερα Android κινητά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 30, 2011 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Μάλλον θα περιμένω 1-2 μήνες τη νέα γενιά των 200 euro android beasts!!Το Xperia mini μου αρέσει πολύ σαν design, και λόγω μεγέθους δεν πιστεύω ότι θα με προβλημάτιζε η ανάλυση.Αλλά αν μου λέτε ότι είναι δύσχρηστο κλπ. το ξεχνάω.Επίσης με χαλάει που δεν υποστηρίζει 2.2 (έχει κεφαλαιώδεις βελτιώσεις τύπου app2sd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 30, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Στο Mini Pro πάντως μου έχει πει ο φίλος ότι έχει βγει η 2.2 αλλά βαριέται να κάνει update. Δε νομίζω να εννοεί άλλη έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.