nkoumo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2010 Εχω βαλει τα 7 κρατωντας τα ΧΡ τα οποιαπανε για αποσυρση. Το θεμα ειναι πως θα μεταφερω στο Thunderbird τα email μου με τους ντιστοιχους λογαριασμους? Ειναι 2000mails ..... Καπου πρεπει να ειναι αποθυκευμενα και καπου το Thunderbird πρεπει να τα διαβαζει. Εχω βαλει το Thunderbird 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Απρίλιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Ψαξε στο google... εγω ψαχνοντας προγραμα για back up του firefox βρηκα και προγραμμα για το thunderbird... δες το mozback upEdit:Δες εδωαν παραβενω καποιον κανονα καντε διαγραφη το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 Ενεργοποιησε την εμφανιση κρυφων αρχειων και ψαξε μεσα στον φακελο του account σου....ολο και καπου θα τα βρεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 Start -> Run -> %appdata%Εκεί θα έχει ένα φάκελο Mozilla ή Thunderbird δεν καλοθυμάμαι. Θα δεις και από το filesize ότι θα είναι μεγαλούτσικος. Εκεί θα πρέπει να είναι όλες οι πληροφορίες του λογαριασμού σου, το κάνεις paste στη νέα εγκατάσταση και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Αλλά δεν κατάλαβα, από 7 πας σε ΧΡ ή το αντίθετο; Αν είσαι τώρα με 7, από το %appdata% πάτα μία το Up και δες και σε Local και LocalLow αν έχει κάτι δικό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Απρίλιος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 Βαλε το mozbackup ειναι πανευκολο στην χρηση και θα σε βολεψει πολυ.Σε 10 λεπτα θα τα εχεις μεταφερει ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.