mortisboy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2004 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το UT2003 !!!Αφου εγιναν καποιες αλλαγες στο μηχανημα ,αλλαγη mobo(DFI LanParty Ultra και cpu.....τα παντα λειτουργουν αψογα ..και εβαλα και το UT2003 και ξενερωσα αφοτου καταλαβα οτι δεν εχω ηχο!!!Εχετε αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ....κατεβασα και το τελευταιο patch αλλα μετα χτυπαει το game engine....what the f@ck....για πειτε ξερετε τιποτα????Εχω nforce 3.13 και Catalyst 3.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 1. παραμετροποιησε τις ρυθμισεις στην καρτα ηχου/in game και στα win δοκιμαζοντας αν παιζει2. η καρτα ηχου ειναι αλλη? drv καρτας?3. τα αλλα παιζουν που εχουν την ιδια μηχανη?4. unistall/install?5. το u to σκετο παιζει?ΥΓ: να δω πως θα γυρισεις απο βαρη σημερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Δεν δίνεις καλύτερα περισσότερα system specs?Και την σειρά που έβαλες DirectX v9,0b , Sound Drivers , Graphic Drivers , Mobo Drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Γιαννη ειναι η onboard του nForce MCP-T με το abit ρε γμτ μου επαιζε...δεν εχω δοκιμασει να αλλαξω απο το control panel του nforce τα line in/out κτλ....θα το τσεκαρω!!Δεν το εψαξα πολυ ..μονο install/uninstall ...patch και τον openall driver του UT !!!!θα δοκιμασω το απλο UT σημερα...απλως ελεγα μπας και ξερει κανεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Στου ξαδερφού μου (με το SoundStorm του NF7-S) παίζει μια χαρά.Τι ηχεία χρησιμοποιείς?Το Sound Acceleration στο System το έχεις ρυθμίσει? (Ξέρεις , το sampling rate , κτλ στο Sounds And Multimedia).Ρύθμισες το Soundstorm να χρησιμοποιεί την αναλογική έξοδο ήχου?Πες: Speaker systemΔοκίμασες με τους drivers που έχει το δισκάκι της Abit?Υ.Γ. Το πιο πιθανό είναι να έχει επιλεγεί η ψηφιακή έξοδος στο SoundStorm Control Panel.Κάνε ένα calibration / speakers set up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 man δες αν σου παιζει το u ...το σκετο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 To game engine σου χτυπαει γιατι προφανως πας να βαλεις το crack!!!!Γιαυτο!ΔΕΝ βαζεις καθολου κρακ με την 2225 εκδοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 22, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Λοιπον τωρα θα κανω καποιες δοκιμες....icy ενοειται πως δεν βαζω το crack ...σκετο το update....αλλα παλι χτυπαει....κατι αλλο παιζεται....για να δουμε!!!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2004 Ε τοτε κατι κακο γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.