petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2010 Παιδια καλησπερα.Πριν απο λιγους μηνες η μπαταρια απο το φορητο ενος φιλου Vaio VGN-FZ31M παρεδωσε με αποτελεσμα να πρεπει να παρει καινουργια.Απο Sony εκανα καν το κοπο να ρωτησω.Για aftermarket εγω μεχρι τωρα ψωνιζα απο http://www.batteries.gr/Aλλα για το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει μπαταρια.Καμια ιδεα για το που αλλου μπορω να βρω???Μιλωντας παντα απο το ELLADA.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 γνωστός που είχε παρόμοιο θεματάκι, πήρε τηλέφωνο (στο Δησιο-aka batteries.gr) και του την έφερε μετά από λίγες ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Πηρα και εγω τηλ αλλα μου μου ειπε οτι το εργοστασιο που συνεργαζεται δεν εχει βγαλει ακομα για το συγκεκριμενο μοντελο....:fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 ρίξε και στο ebay μια ματιά. το πιθανότερο ειναι να βρεις και σε καλύτερη τιμή απ'οτι θα εβρισκες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 Απο ebay ρε συ φοβαμαι για τετοιο προιον για την κατασταση της.Αμα μου ερθει και σε 20 λεπτα ξεφορτιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 μα και ο Δήσιος δεν νομίζω να σου έφερνε αυθεντική. Επίσης επειδή στο ebay πάιζουν και αρκετά χαμηλές τιμές ίσως αξίζει να κοιτάξεις και για την original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 δεν ελαγα για original η aftermarket.Ελεγα οτι απο ebay εαν εβρισκα καπια μτχ δεν θα μπορουσα να ξερω την κατασταση.Ενω στον Δησιο θα την επερνα καινουργια....Αυτο ειναι που φοβαμε για να στραφω προς ebay μερια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 28, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 +οτι απο ebay ο μεσος ορος τιμης που βρισκω ειναι 95€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 μα δεν ειναι απαραίτητο να είναι μεταχειρισμένη από το ebay. αυτή εδώ πχ --> http://cgi.ebay.com/4-8Ah-battery-VGP-BPS8B-sony-VGN-FZ470E-FZ485U-FZ31M-/120559800328?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item1c11ec9008 και καινούργια ειναι και 1 χρόνο εγγύηση έχει και έρχεται στα 85$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 28, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 ναι αλλα λογο οτι βρησκεται Honk Κοng να μην περιμενω και κανα 40€ τουλαχιστον τελωνιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 όχι, τα δέματα που έρχονται συστημένα μέσω ΕΛΤΑ στο 99% των περιπτώσεων δεν περνάνε τελωνείο. Σε δικές μου αγορές μου έχει κανα-δυο φορές να πληρώσω μόνο 3€ επιπλέον (για δήθεν έξοδα εκτελωνισμού) κάτι το οποίο εκ των υστέρων έμαθα πως μάλλον είναι εφεύρεση των ΕΛΤΑ. και μιλάμε για πακέτα 10-15 κιλών και αξίας περι των 230€ και άνω. Οπότε μην ανησυχείς, αν παραγγείλεις από εκεί δεν υπάρχει καμια περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο. Θα έπρεπε να φοβάσαι αν ο πωλητής σου έστελνε με κάποια courrier γιατί τότε δεν υπήρχε περίπτωση να το γλυτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 28, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 αν ειναι ετσι ειναι καλη περιπτωση.Θα στειλω μνμ στον πωλητη να δω τι θα μου πει.Ευχαριστω πολυ παντως για το link.:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2010 ο πωλητής θα σου πει ότι δεν ξέρει και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν δασμους στην χώρα σου (Ελλάδα εν προκειμένω) και είναι λογικό αυτό. Εσύ το μόνο που θα πρέπει να διασφαλίσεις ειναι ότι θα σου στείλει την μπαταρία με ταχυδρομειο συστημένη και όχι μερ courrier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.