jaxx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2010 γεια. εχω το htc hd περιπου ενα 6μηνο και οταν το εβγαλα απο την τσεπηστα καλα καθουμενα χωρις να εχει το παραμικρο χτυπημαη οθονη δεν ανταποκρινεται σε κανενα touch.ολα τα πλαινα κουμπια δουλεβουν.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να πεζει?το κινητο δεν το εχω κακομεταχειριστει ποτε. ουτε τουμπα αλλα ουτε και γρατζουνια εχει φαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 στην τσέπη το είχες χωρίς θήκη προφανώς ε; μήπως ήσουν ιδρωμένος και η οθόνη (ιδίως αν ακουμπούσε στο πόδι σου και όχι στην εξωτερική πλευρά της τσέπης) τράβηξε υγρασία; πάντως αν έχεις εγγύηση πιστεύω καλό θα ήταν να την χρησιμοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Απρίλιος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 αν ειναι θεμα υγρασιας φιλε μου λες να κανει τιποτα η htc? το εχω παρει απο τον γερμανο αλλα με βλεπω να κλαιω τα 600 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 δες τη δική μου περίπτωσηhttp://www.imobile.gr/showthread.php?16652-%D0%F1%FC%E2%EB%E7%EC%E1-%EC%E5-%EF%E8%FC%ED%E7-%28%E5%F3%F9%F4%E5%F1%E9%EA%FC%F2-%E9%F1%E9%E4%E9%F3%EC%FC%F2-%F3%E7%EC%DC%E4%E9%29-%E5%ED%F4%FC%F2-%E5%E3%E3%FD%E7%F3%E7%F2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 αν ειναι θεμα υγρασιας φιλε μου λες να κανει τιποτα η htc?το εχω παρει απο τον γερμανο αλλα με βλεπω να κλαιω τα 600 ευρω δεν ξέρω αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Απρίλιος 27, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 φιλε fragma μολις παρατηρησα οτι μου εβγαλε μια κυλιδα στο ιδιο σημειο με σενα.εσωτερικη.φενεται μονο με σβηστο το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Erhm, μηπως απλα κλειδωσε?Κατω αριστερα εχει μια ενδειξη για "Ξεκλειδωμα" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Απρίλιος 27, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Erhm, μηπως απλα κλειδωσε?Κατω αριστερα εχει μια ενδειξη για "Ξεκλειδωμα" ?χ0αχ0αχα0αχ0α0χ μακαρι να ηταν αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 27, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Μη το γελας, ενα βραδυ το καλοκαιρι που μας περασε εφαγα φρικη ετσι.Το εδωσα σε εναν να κανει ενα τηλ κ μου το γυρισε κλειδωμενο, δεν το ειχα κλειδωσει ποτε ως τοτε οποτε δεν ημουνα υποψιασμενος (βεβαια μπορει να εφταιγε κ μισο μπουκαλι Cuervo που ειχα κατεβασει μεχρι εκεινη την ωρα...αλλα λεμε τωρα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Απρίλιος 27, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 λολ ναι και εγω τυχαια το ανακαλυψα.μαλλον και εσυ σαν και εμενα δεν διαβαζεις ποτε το manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Μάϊος 1, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 παιδες ευχαριστα τα νεα. μου το καλυψε η εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 1, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 σου είπαν τι πρόβλημα είχε τελικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Μάϊος 1, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 οχι, μου ειπαν οτι παει για αλλαγη οθονης και θα το παραλαυω σε μερικεσ μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 Γιώργο, μάλλον ήσουν άτυχος. Εγώ με κινητό αγορασμένο στο εξωτερικό (Ελβετία), κι ενώ όλοι μου έλεγαν ότι η ACE τσινάει αν δεν είναι δικό της το IMEI, και με πειραγμένο bootloader [είχα βάλει xda rom, και μετά ξανά την original], και μου το φτιάξανε [δε θυμάμαι τι πρόβλημα είχε , αλλά αλλάξανε την μητρική] και μου το στείλανε χωρίς έξοδα στην Κεφαλονιά. ΥΓ Γιώργο, απ'την άλλη, μπορεί απλώς εγώ να ήμουν ο τυχερός Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 1, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 οχι, μου ειπαν οτι παει για αλλαγη οθονης και θα το παραλαυω σε μερικεσ μερες πάντως, αν όταν το παραλάβεις δεν σου εξηγήσουν, ρώτα τους. καλό θα ήταν να ξέρουμε κι εμεις (γιατι εκτός του ότι πολλοί έχουμε παρόμοια κινητά είναι και η περιέργεια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 1, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 γουστάρω επιλεκτική αντιμετώπιση.......:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Μάϊος 1, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 να πω την αληθεια πεζει να ειναι και επιλεκτικη αντιμετωπιση γιατι στο γερμανο ψονιζω πολλα πραγματα τα τελευταια 3 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάϊος 2, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 Παντως αν το είχες στην κολοτσεπη και καθησες καπου παιζει να πιέστηκε η οθόνη και νατα έπαιξε.Ετσι tην πατησα με ενα qtec πριν απο κάμποσα χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Μάϊος 2, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 οχι φιλε μονο του εμφανησε το προβλημα, και αν ριξεις μια ματια στο νετ πολοι το παθαινουν, ετσι στα καλα καθουμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.