Shidokanjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2004 Λοιπον σκεφτηκαμε με τον Στρατο μιας και μας αρεσει το αθλημα να κανουμε ενα μινι τουρνουα.Οποιοι ενδιαφερεστε ποσταρετε εδω να μαζευτουμε να παμε να περασουμε καλα και να γελασουμε.Φυσικα μετα μπορει να μαζευτουμε να αναπληρωσουμε οτι καψουμε.. 2 πρωτες συμμετοχες εχουμε ,ας βγουν να το πουν αρκει λεει να εχουμε μπυρες.......:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Λοιπόν, για να βάλουμε τις συμμετοχές σε τάξη, αυτό που πρότεινα(μιας και δεν το κατέχω το άθλημα) ήταν να μας κεράσουν οι παίχτες μπύρες, για να έρθουμε για εξέδρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 ααααααγινεται και αυτο εμεις πουθα παιζουμε τις μπυρες και μετα αφου θα εχετε χορτασει απο το θεαμα θα μας κερασετε το φαγητο !!ΕΕΕ ΣΤΡΑΤΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Ιανουάριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Χμμ δεν είναι άσχημη η ιδέα, αν γίνει μέρα που μπορώ θα περάσω να σας δώσω ένα μάθημα διότι το κατέχω το άθλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 και εγω επαιζα παλια...πολυ παλια....αλλα το πιγκ πογκ δυστηχως δεν ειναι σαν το ποδηλατο και το σεξ που δεν τα ξεχνας με τιποτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Εγω παντως αρχισα να ξεσκονιζω ρακετες!!! Και μετα φυσικα, τα γνωστα.....(αληθεια, αυτος ο Βαιος που ειναι???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Καλά μέχρι να το οργανώσετε πάρτε κάτι για να εξασκηθείτε http://download.com.com/3000-7427-10247500.html?tag=lst-0-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Ιανουάριος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Καλησπερα παιδια!Καλη η προταση σας.Ειμαι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 22, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 αντε αντε να μαζευτουμε λιγοι ακομα να κανονισουμε μερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Οι μπύρες να είναι Corona... το λεμονάκι μη ξεχάσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Ιανουάριος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 παιδιάααα και γω μέσα είμαιιι για πινγκ πονγκ...αν και δεν έχω πολυπαίξει στη ζωή μου ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να ασχολούμαι (2 με 3 φορες δηλαδή ) και θέλω να συμμετάσχω και στους ολυμπιακούς ή έστω τους παρα ολυμπιακούς...γιατί έχω στόχους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Παιδια εγω επαιζα μπαμπιντον, ξερετε αυτο που παιζουν οι Φιλιπινεζοι με το βελακι.Να παιξουμε και αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 25, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2004 Για πιγκ πογκ ξεκινησαμε, μην το ριξουμε και σε κρικετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 ping ping ping poooing ping ping ping ping poing ping pooing :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Σαββατο να το κανονισουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 νιιιιιι νιιιιι!!! μονο να αποφύγουμε τα εσπεριδοειδή!! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από rantanplan νιιιιιι νιιιιι!!! μονο να αποφύγουμε τα εσπεριδοειδή!! :tomato: Χλωμο ναφαμε ντοματες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 4, 2004 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 ο χώρος θα ναι απροσπέλαστος στο ευρύ κοινό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από rantanplan ο χώρος θα ναι απροσπέλαστος στο ευρύ κοινό;; Μην ανησυχείς.. θα στρώσουμε μεταλλικό-ηλεκτρικά φορτισμένο φράχτη με 2500V! Είπε κάποιος τίποτα για ντομάτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 4, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.