petkate Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2010 Γεια σε όλουςπάλι ατύχημα έγινεέπεσε το λαπτοπ και έσπασε η οθόνη(toshiba A300 1EG 15,4" 1280X800 WXGA)παίρνω τηλ. στην ideal και ακούω τα καλά... 450,- ευρωπουλα και αν θελω με 540,- μου δίνουν άλλο λαπτοπ καλύτεροαπό αυτό που έχω και δεν κάνω επισκευή στην οθόνη :mamba::happy2:... τεσπαξέρει κάποιος που μπορώ να βρω οθόνη στην ΕΛΛΑΔΑ στο εξωτερικό βρήκα με 110,- κομπλέ module+φωτισμό(no name) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Αν αυτό που βρήκες εξωτερικό είναι ακριβώς η ίδια οθόνη με ίδιο part number τότε τσίμπα το. Η τιμή είναι καλή. Από εγγύηση τι λέει εκεί που τη βρήκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Απρίλιος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 από γερμανια με 2χρονια εγγύηση τώρα αν είναι ακριβώς η ίδια δεν το νομίζω μιλάμε πάντα για no name module πήρα τηλέφωνο πάντως και μου είπαν ότι είναι συμβατή 100% γενικά έχω αρκετά ??? γιαυτό και ψάχνω από ΕΛΛΑΔΑ έστω και με λίγα ευρώ παραπάνω κάποια στιγμή ρωτάω τον γερμανο είναι κομπλέ το σετ ? εεε δυστυχώς κύριε όχι δεν έχει κατσαβίδι για την αντικατάσταση :giveup::giveup::giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 τσίμπα το από τον γερμανό. Ελλάδα όπου βρεις σωστή οθόνη με 2 χρόνια εγγύηση θα σε χρεώσουν 160ευρώ minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Απρίλιος 26, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Ναι θα δοκιμάσω μάλλον και θα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Μάϊος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 στο ebay εριξες καμια ματια μηπως βρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Μάϊος 6, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 ο γερμανος απο ebay ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.