Jump to content

Νέα οθόνη μέχρι 200 Γιούργια

ManolisX

Recommended Posts

Καλησπέρα.Ψάχνω για ένα καλό+οικονομικό monitor με ανάλυση 1920χ1080 ή 1920χ1200 και να έχει θύρες DVI ή HDMI.Θα χρησιμοποιείτε για gaming κυρίως,αλλά και για παρακολούθηση ταινιών κλπ.Απο Παλάσιο ή Multiδράμα αν είναι δυνατών!

Ευχαριστώ

εγω παντως,αν ειχα ψαχτει παραπανω πριν παρω αυτη που εχω τωρα,θα επελεγα αυτη: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-F2380-TFT-Monitor.htm (οχι πως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την δικη μου).... μπορει τα 8ms να φαινονται πολλα....αλλα αποτι εχω ακουσει απο αυτους που την εχουν δεν υπαρχει προβλημα στα games.....και απο ποιοτητα εικονας σκιζει....

εγω παντως,αν ειχα ψαχτει παραπανω πριν παρω αυτη που εχω τωρα,θα επελεγα αυτη: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-F2380-TFT-Monitor.htm (οχι πως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την δικη μου).... μπορει τα 8ms να φαινονται πολλα....αλλα αποτι εχω ακουσει απο αυτους που την εχουν δεν υπαρχει προβλημα στα games.....και απο ποιοτητα εικονας σκιζει....

Έχει αρκετό ghosting, δεν κάνει για gaming..

Μάλλον για την LG W2363V-WF θα πάω,θέλω 23άρι μόνιτορ ΧύΤΡΑ!

Μαλιστα.Δεν θα σκαλωνα εκει για κανεναν λογο,αλλα οτι προτιμαει κανεις.

Μια διευκρινυση!Το λευκο border δεν θα ειναι ενοχλητικο στις ταινιες?Ισως και στα παιχνιδια...*

*Γιατι τα ανοιχτα χρωματα αποσπουν πιο ευκολα την προσοχη σου και επειδη στις ταινιες ειναι αβολο (κατ'εμε).

Οταν μιλαμε για ΤΝ ΠΟΤΕ δεν εμπιστευομαστε 100% αυτα που αναγραφουν οι εταιριες.

Η καλυτερη λυση ειναι να βρουμε 2-3 λυσεις και να τις δουμε οι ιδιοι για να κρινουμε αν μας κανει ή οχι.

Οταν μιλαμε για ΤΝ ΠΟΤΕ δεν εμπιστευομαστε 100% αυτα που αναγραφουν οι εταιριες.

Η καλυτερη λυση ειναι να βρουμε 2-3 λυσεις και να τις δουμε οι ιδιοι για να κρινουμε αν μας κανει ή οχι.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Να προσθέσω και ένα δύο πραγματάκια στη συζήτηση αν μπορώ: α) αυτά τα 5ms, 8ms, 3ms κτλ κτλ κτλ τα ακούω τελείως βερεσέ, στην πραγματικότητα τα πάνελ είναι αρκετά πιο αργά (ασχέτως αν δεν αντιλαμβανόμαστε πρόβλημα!) και β) ποιός ο λόγος να πάει σε μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης στις ίδιες ίντσες (2361 με 2261 πχ), για να βλέπει με μεγαλύτερο κόκο? Χώρια που δεν καταννοώ καθόλου αυτό τον γιγαντισμό με τις ίντσες που για να "καλύψεις" την οθόνη με το βλέμα απ'άκρο σε άκρο θες ταξί?....

Κλείνοντας: η LG 2261 είναι μια χαρά οθόνη για ΤΝ σ'αυτά τα λεφτά.

Επειδή ενδιαφέρεσαι για gaming ψάξε αν μπορείς να βρεις, έστω και απ' έξω την BenQ G2400WD... είναι ένα από τα πιο γρήγορα 24" monitor και το πιο σημαντικό πλέον για μένα, είναι ότι έχει ανάλυση 1920x1200 και όχι 1920x1080 που έχουν πια όλα, που σημαίνει μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια εργασίας...

Για να δεις την ταχύτητά της σε σχέση με την W2363D, δες εδώ...

Πήρα 3 τέτοια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, από όλες τις απόψεις... το είχαν και στην Ελλάδα πιο παλιά γύρω στα 200€ (190 τα είχα παρει) και με ένα calibrator τα χρώματα έρχονται πολύ καλά... το panel είναι TN, αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία, εκτός και αν θα κάνεις editing σε φωτογραφίες ή ότι άλλο απαιτεί πιστό χρώμα...

Εδιτ: Ρίξε και μια ματιά σε αντίστοιχο thread... http://www.thelab.gr/showthread.php?t=68899

Η philips πάντως έχει και ΤΝ με 170/160 αλλά και με 176/170. Αν τα είχε όλα με 176/170 θα σου έλεγα και γω ότι λέει μπούρδες... λογικά κάποια διαφορά θα έχουν. (Βέβαια η πιθανότητα να λέει μπούρδες είναι υπαρκτή....)

Η philips πάντως έχει και ΤΝ με 170/160 αλλά και με 176/170. Αν τα είχε όλα με 176/170 θα σου έλεγα και γω ότι λέει μπούρδες... λογικά κάποια διαφορά θα έχουν. (Βέβαια η πιθανότητα να λέει μπούρδες είναι υπαρκτή....)

Δεν ξερω αν εχεις δει TN που στα "χαρτια" λεει 170 κλπ και λιγο να γυρεις/σηκωσεις το κεφαλι σου βλεπεις τα χρωματα "αρνητικα".

Ή οι τιμες που λενε για contrast κλπ....

Μια DELL S2309W που χρησιμοποιώ 1+ χρόνο είναι τίμια επιλογή για τα λεφτά που κάνει (~190€).. Ένα αξιοπρεπές ΤΝ, ειδικά με καλιμπράρισμα βλέπεται πολύ άνετα. Θα την αλλάξω μόνο για μεγαλύτερη διαγώνιο και καλύτερο μαύρο.

Δεν ξερω αν εχεις δει TN που στα "χαρτια" λεει 170 κλπ και λιγο να γυρεις/σηκωσεις το κεφαλι σου βλεπεις τα χρωματα "αρνητικα".

Ή οι τιμες που λενε για contrast κλπ....

OK then.

H philips λοιπόν δεν έχει γωνίες θέασης 176/170. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.