fusion Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2010 Παραγγελία από Amazon με απλό ταχυδρομείο, το δέμα αφήνεται από τον ταχυδρόμο στην είσοδο της πολυκατοικίας και κάποιος κλέβει το περιεχόμενο.Μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση από τα ΕΛΤΑ επειδή δεν ενημερώθηκε ο παραλήπτης για την άφιξη του?Η Amazon θα αποστείλει για 2η φορά το πακέτο δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο.Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που ξανασυμβεί το ίδιο σκηνικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 (edited) Πολύ ενδιαφέρον, με ενδιαφέρει πολύ να μάθω, πάντα την είχα αυτή την απορία. Μπας και μίλησες με ΕΛΤΑ για πληροφορίες; Ήταν συστημένο το δέμα; Δες και εδώ: http://www.yme.gr/index.php?tid=458 Edit: LOL είναι σε δραχμές! Γύρευε από πότε θα είναι Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2010 από jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Μίλησα με έναν προϊστάμενο και κράτησε τα στοιχεία μου ώστε να πει και στον ταχυδρόμο να προσέχει.Δεν ανέφερα τίποτα για αποζημίωση γιατί ελπίζω η ιστορία να έχει αίσιο τέλος.Το δέμα δεν ήταν συστημένο αλλά έγγραφε τον όροφο του διαμερίσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 τιτανοτεραστιο λαθος να αγορασεις πραγμα με απλο ταχυδρομειο.πολυ χονδρικα ,η υπηρεσια δεν φερει ευθυνη για αυτο...Το νοημα του συστημενου ειναι αυτο ακριβως ,η εξτρα ασφαλεια,και υπαρχει ακριβες τρακινγκ...υγ:αυτα ειναι και χωραφια της ΕΕΤΤ (το τελευταιο Τ ειναι ταχυδρομεια) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 26, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Σε αυτό το σημείο να πω ότι θεωρώ υπεύθυνη και την Amazon διότι τους επισήμανα με την δεύτερη παραγγελία να βάλουν tracking number αλλά μου απάντησαν πως το σύστημα που επιλέγει μεταφορέα είναι αυτοματοποιημένο (υπολογίζει βάρος,όγκο ανά κόστος και ανά εταιρεία φαντάζομαι) και έτσι τα ίδια βιβλία έρχονται με ακριβώς τον ίδιο μεταφορέα (γερμανικά ταχυδρομεία). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtok34 Μάϊος 5, 2021 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2021 το θεμα ειναι και εγω σημερα ειχα το ιδιο σκηνικο. Μου κλεψανε πακετο απο aliexpress....ηταν με tracking number και οταν επικοινωνησα με ταχυδρομο μου ειπε αυτος το αφησω εξω γιατι ηταν απλο. Οταν μου στειλαν το tracking ηταν με NL post δηλαδη στην ουσια οι κινεζοι σου λενε εχει tracking αρα νομιζεις οτι ειναι συστημενο αλλα στην τελικη ειναι απλο....Αντε βγαλε ακρη.... Δεν ξερω μαλιστα αυτα που περιμενα ηταν για εξαρτημα του γιου μου που ειναι ΑΜΕΑ για καροτσακι αν ειναι δυνατον δυο αξονες για καροτσακι. Τι να τα κανουν και εκαναν 3 μηνες να ερθουν.....δυστυχως δεν υπηρχαν ελλαδα η ευρωπη...οποτε τα πηρα απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 7, 2021 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 Λάθος του ταχυδρόμου που τα παρατάει στην είσοδο. Έπρεπε να αφήσει σημείωμα για να πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο, αλλά προφανώς βαριούνται και αυτό να κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 8, 2021 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Περίεργο. Νόμιζα γίνεται μόνο Μιούρικα αυτό (να τα αφήσουν στην πόρτα) Ελλάδα και Τσεχία ή τα έβαζαν στο γραμματοκιβώτιο ή χτυπούσαν κουδούνι να κατέβω ή άφηναν ειδοποιητήριο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts