Jump to content

Xonar D2X music settings σε 5.1, βοήθεια!!!

DIMITRIS56

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα μία Xonar D2X και την χρησιμοποιώ με τα ηχεία της logitch X-540. Στα παιχνίδια και στης ταινίες είναι νύχτα με την μέρα με την ενσωματωμένη. Η μόνη ένσταση που έχω είναι όσο αφορά την μουσική δεν παίζουν όλα τα ηχεία.

Με τον windows media player 11 παίζουν μόνο τα 2 μπροστινά ηχεία(ασχέτως με το αν έχω ή όχι στο audio center to DSP mode στο music). Από την άλλη με το VLC παίζει τα φωνητικά από το κεντρικό κυρίως ηχείο και τα 2 μπροστινά, τα 2 πίσω ψευτοπαίζουν μουσική χωρίς φωνητικά.

Επίσης δοκίμασα στον audio center στο audio channel 2 channels και βάζοντας το DSP mode στο music ενεργοποιεί το dolby pro logic II στο μενού του έκανα δοκιμές και προσπάθησα να μεταφέρω τον ήχο να παίζει το ίδιο και στα πίσω ηχεία, το αποτέλεσμα όμως δεν με ικανοποιούσε, ακουγόταν σαν να ψευτοέπαιζε πάλι ή έπαιρναν όλη την ένταση τα πίσω ηχεία από τα μπροστά.

Έχετε να προτείνετε ρυθμίσεις για μουσική, όσοι έχετε την κάρτα ήχου και την έχετε αναλογικά με τα ηχεία!

Έχω windows 7 64bit, στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου δεν είχα περάσει οδηγούς οπότε μόνο την απενεργοποίησα. Επίσης είχα περασμένο το Shark007 codecs για windows 7 αν μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Επίσης ξέρετε αν τα ηχεία μου είναι Full range???? αλλιώς να ενεργοποιήσω το FlexBass και σε ποιά συχνότητα να το αφήσω?

Θα παρακαλούσα να μιλήσουν μόνο όσοι γνωρίζουν τι αντιμετωπίζω και μπορούν να βοηθήσουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.